Mantıklı Kanks Aferim
80+ Silver
hiç olmadıki...Teşekkür ederim güle güle kullanın.
Daha güzelleri senin olsun kral.
hiç olmadıki...Teşekkür ederim güle güle kullanın.
Daha güzelleri senin olsun kral.
Yani yanlış hatırlamıyorsam 45K'ya almışsınız bu fiyata monitör vs. Yani yazdığınızz her şey dahilde ve Sıfır Garantili vs. İse Normal gibi7000 serisi kartlarda ai corelar bulunuyor. Lisa(AMD nin ceosu) kendiside 7000 serisine fsr4 getirmeye çalıştıklarını duyurmuştu. Eğer başarırlarsa bu karttan sonraki kartımda Amd olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Katılıyorum, sistemim hakkında bi öneriniz var mı acaba?
Yok Hocam, Ekim ortasın'dan beri Alaçam Alaçam diyiyodum ama Her seferinde bir sorun çıkıyordu Kart yanımda olamaması veya Stokların Anında 1dk'da ilginç bir şekilde tükenmesi gibi vs. Vs.Hocam siz sistem alabildiniz mi
Ben PCH GG13 Sistemini aldım hocam, PC hocasının çıkarttığı.Yani yanlış hatırlamıyorsam 45K'ya almışsınız bu fiyata monitör vs. Yani yazdığınızz her şey dahilde ve Sıfır Garantili vs. İse Normal gibi
Yani İndirim Değil Ama Kötü'de değil he şahsen bana Kalırsa Aralıkta 33K'ya GamerGen.TR'nin 7500F/RX 7800XT'li sistemini ve 6.799TL'ye R27QE monitörün olduğunu düşünürsek 40K ediyor (Hepsi kaliteli parcaydı o sistemde'de hatta Asus geri ödemesi vardı 1.300TL falan) Yani 39K Ediyor ama Sizin PSU/fan vs. Daha iyi yani 42K deseniz aradan 2 AY geçti Desek Yani 2Ay önce sine göre bence pahalı ama Şuan Göre Normal gibi sadece 1-2K daha ucuz olsa çok daha güzel olabilirmiş
Ayrıca Anakart Niye yazmadınız ???
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok Hocam, Ekim ortasın'dan beri Alaçam Alaçam diyiyodum ama Her seferinde bir sorun çıkıyordu Kart yanımda olamaması veya Stokların Anında 1dk'da ilginç bir şekilde tükenmesi gibi vs. Vs.
Siz'de sanki alacaktınız hocam aldınız mı???
Ben O sistemi alacaktım Ama kart yanımda değildi ve Sistem 1dk olmadan bittiBen PCH GG13 Sistemini aldım hocam, PC hocasının çıkarttığı.