Neler Yeni

Sistem nasıl olmuş? H.o mu G.o mu

fyyz34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Feyyaz Yalcin
Bi tık pahalı ama guzel

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Tayfun Balım
Hazır sisteme benzemiyor biraz daha kaliteli bileşen seçilmiş (Psu hariç)
Corsair olmasına aldanmayın E takısıyla biten modeller giriş seviyesi oluyor.
Onun haricinde 45k için gayet dengeli bir sistem.

Bileşen kalitesinden feragat edip hazır sistem almaya gerek yok.

Critaes

80+ Bronze
Pahalı diye yorum yapmıştım fakat monitör de dahilmiş sonradan gördüm :) H.O

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Mehmetcan
7000 serisi kartlarda ai corelar bulunuyor. Lisa(AMD nin ceosu) kendiside 7000 serisine fsr4 getirmeye çalıştıklarını duyurmuştu. Eğer başarırlarsa bu karttan sonraki kartımda Amd olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Katılıyorum, sistemim hakkında bi öneriniz var mı acaba?
Yani yanlış hatırlamıyorsam 45K'ya almışsınız bu fiyata monitör vs. Yani yazdığınızz her şey dahilde ve Sıfır Garantili vs. İse Normal gibi

Yani İndirim Değil Ama Kötü'de değil he şahsen bana Kalırsa Aralıkta 33K'ya GamerGen.TR'nin 7500F/RX 7800XT'li sistemini ve 6.799TL'ye R27QE monitörün olduğunu düşünürsek 40K ediyor (Hepsi kaliteli parcaydı o sistemde'de hatta Asus geri ödemesi vardı 1.300TL falan) Yani 39K Ediyor ama Sizin PSU/fan vs. Daha iyi yani 42K deseniz aradan 2 AY geçti Desek Yani 2Ay önce sine göre bence pahalı ama Şuan Göre Normal gibi sadece 1-2K daha ucuz olsa çok daha güzel olabilirmiş

Ayrıca Anakart Niye yazmadınız ???

Hocam siz sistem alabildiniz mi
Yok Hocam, Ekim ortasın'dan beri Alaçam Alaçam diyiyodum ama Her seferinde bir sorun çıkıyordu Kart yanımda olamaması veya Stokların Anında 1dk'da ilginç bir şekilde tükenmesi gibi vs. Vs.

Siz'de sanki alacaktınız hocam aldınız mı???

Sertaj

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Serhat Dinç
Yani yanlış hatırlamıyorsam 45K'ya almışsınız bu fiyata monitör vs. Yani yazdığınızz her şey dahilde ve Sıfır Garantili vs. İse Normal gibi

Yani İndirim Değil Ama Kötü'de değil he şahsen bana Kalırsa Aralıkta 33K'ya GamerGen.TR'nin 7500F/RX 7800XT'li sistemini ve 6.799TL'ye R27QE monitörün olduğunu düşünürsek 40K ediyor (Hepsi kaliteli parcaydı o sistemde'de hatta Asus geri ödemesi vardı 1.300TL falan) Yani 39K Ediyor ama Sizin PSU/fan vs. Daha iyi yani 42K deseniz aradan 2 AY geçti Desek Yani 2Ay önce sine göre bence pahalı ama Şuan Göre Normal gibi sadece 1-2K daha ucuz olsa çok daha güzel olabilirmiş

Ayrıca Anakart Niye yazmadınız ???

Yok Hocam, Ekim ortasın'dan beri Alaçam Alaçam diyiyodum ama Her seferinde bir sorun çıkıyordu Kart yanımda olamaması veya Stokların Anında 1dk'da ilginç bir şekilde tükenmesi gibi vs. Vs.

Siz'de sanki alacaktınız hocam aldınız mı???
Ben PCH GG13 Sistemini aldım hocam, PC hocasının çıkarttığı.

Top Bottom