kaplanharun
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
Rica ederimUygulayacağım şimdi teşekkürler
Rica ederimUygulayacağım şimdi teşekkürler
samsung c die mis benim cipimRamin gecikme değeridir.
@RevDeisDou yukarıda rehber atmış onu uygular mısın?
Anakart neydisamsung c die mis benim cipim
Mesaj otomatik birleştirildi:
simdi bu mhz i nasil 3000 e cikarabilirim
hangi program ile ?
gigabyte b450m s2hAnakart neydi
CPU-Z memory kısmının fotosunu atar mısın?gigabyte b450m s2h
ben kendim suan 3000 mhz e cikarttim ramleri cpu z den de baktim olmus voltage da 1220 verdim sizce iyi mi?
CPU-Z memory kısmının fotosunu atar mısın?
3000'e Çekebilirsen mükemmel olur çipinle falan alakalı kaç MHz'e çıkacağıPeki ram mhz ini 2750 civarına falan çekebilme şansım var mı
suan 3000 de calistiryorum makineyi3000'e Çekebilirsen mükemmel olur çipinle falan alakalı kaç MHz'e çıkacağı
Voltajı 1.35v yapar mısın? BIOS ekranı ilk geldiğinde 3. seçeneğe gir. Orda DRAM Voltage var. Space tuşuna basa basa 1.35v yap onusuan 3000 de calistiryorum makineyi
tamamdirVoltajı 1.35v yapar mısın? BIOS ekranı ilk geldiğinde 3. seçeneğe gir. Orda DRAM Voltage var. Space tuşuna basa basa 1.35v yap onu
Voltajı 1.35v yapar mısın? BIOS ekranı ilk geldiğinde 3. seçeneğe gir. Orda DRAM Voltage var. Space tuşuna basa basa 1.35v yap onu
Böyle miVoltajı 1.35v yapar mısın? BIOS ekranı ilk geldiğinde 3. seçeneğe gir. Orda DRAM Voltage var. Space tuşuna basa basa 1.35v yap onu
Evet.tamamdir
Böyle mi
Voltajdan dolayı yanma falan olmaz dimiEvet.
Olmaz. 1.35v çok düşük bir değer. Bende 1.5v şuan.Voltajdan dolayı yanma falan olmaz dimi