- Konu Sahibi Konu Sahibi
tamamdir tesekkurlerOlmaz. 1.35v çok düşük bir değer. Bende 1.5v şuan.
tamamdir tesekkurlerOlmaz. 1.35v çok düşük bir değer. Bende 1.5v şuan.
CPU- Z fotosunu bekliyorum. Bazı değerlerin düşmüş olması lazım. Düşmediyse manuel olarak düşürmemiz lazım.tamamdir tesekkurler
attim ustteCPU- Z fotosunu bekliyorum. Bazı değerlerin düşmüş olması lazım. Düşmediyse manuel olarak düşürmemiz lazım.
hangi sayfanin fotosunu istiyorsunCPU- Z fotosunu bekliyorum. Bazı değerlerin düşmüş olması lazım. Düşmediyse manuel olarak düşürmemiz lazım.
Memoryattim ustte
Mesaj otomatik birleştirildi:
hangi sayfanin fotosunu istiyorsun
ustte attigim degil miDostum bunu onayla. Burası tamam. Frekans 3000. Sonra masaüstündeki CPU-Z uygulamasına gir. Memory diye bir sayfa var. Orayı at tekrar. Yukarda attıydın ya.
Heh tamam şimdi gördüm. Değerler düzelmemiş. Elle giricez. 3000 MHz yaptığın sayfa varya orayı hatırlıyorsundur. Bu fotoda kırmızı ilen olan kısma 30 yaz. 3000 MHz olucak. Auto yazana 30 yazıcaksınız yani.bu attigim degil mi
Heh tamam şimdi gördüm. Değerler düzelmemiş. Elle giricez. 3000 MHz yaptığın sayfa varya orayı hatırlıyorsundur. Bu fotoda kırmızı ilen olan kısma 30 yaz. 3000 MHz olucak. Auto yazana 30 yazıcaksınız yani.
Sarı ile yuvarlak içine aldığım yerde bir auto daha var. Ona enter basın manuel' i seçin.
Sonra mor olarak aldığım 2 bölüm var. Solda auto denmiş. Autolara sağdakinin aynısını geçir. Cas Latency yazan 16/tRCDRD yazan 18 diye gider. 16-18-18-18-38 olucak yani. Sen yap bana foto at eğer yapabilmişsen kaydetmeni söylerim.
Alıntıyı görüntüle
Böyle miHeh tamam şimdi gördüm. Değerler düzelmemiş. Elle giricez. 3000 MHz yaptığın sayfa varya orayı hatırlıyorsundur. Bu fotoda kırmızı ilen olan kısma 30 yaz. 3000 MHz olucak. Auto yazana 30 yazıcaksınız yani.
Sarı ile yuvarlak içine aldığım yerde bir auto daha var. Ona enter basın manuel' i seçin.
Sonra mor olarak aldığım 2 bölüm var. Solda auto denmiş. Autolara sağdakinin aynısını geçir. Cas Latency yazan 16/tRCDRD yazan 18 diye gider. 16-18-18-18-38 olucak yani. Sen yap bana foto at eğer yapabilmişsen kaydetmeni söylerim.
Alıntıyı görüntüle
16Mesaj otomatik birleştirildi:
Böyle mi
16
18
18
18
38 diye olucak.
Sen
17
17
17
17
39 yapmışsın. Düzelt.
Oldu mu şimdi16
18
18
18
38 diye olucak.
Sen
17
17
17
17
39 yapmışsın. Düzelt.
Süper oldu. Voltaj 1.35 dimi hala öbür resimdeki gibi? Eğer öyle ise direkt kaydedin çıkın. Sonra bir daha memory kısmını atın CPU-Z' den.Mesaj otomatik birleştirildi:
Oldu mu şimdi
Bu mudur hocamSüper oldu. Voltaj 1.35 dimi hala öbür resimdeki gibi? Eğer öyle ise direkt kaydedin çıkın. Sonra bir daha memory kısmını atın CPU-Z' den.