3070 2k ekran kartı degil 1080p de iş görür eger gelecege dönük yatırım yapılıyor ise 2k monitör ve güzel bir ekran kartı almanı tavsiye ederimMerhaba
i5 13600k
MSİ Z690
RTX 3070
DDR 5 32GB RAM
SİZCE BU SİSTEMİME 1080 P MONİTÖR MÜ YOKSA 2 K MI ? ŞUAN 1080P KULLANIYORUM 2K YA GEÇMEM DEĞERMİ?
2k zor ama bazı oyunlarda oynatır geleceğe yönelik olması açısından bütçe var ise 2k monitör daha iyi olur.Merhaba
i5 13600k
MSİ Z690
RTX 3070
DDR 5 32GB RAM
SİZCE BU SİSTEMİME 1080 P MONİTÖR MÜ YOKSA 2 K MI ? ŞUAN 1080P KULLANIYORUM 2K YA GEÇMEM DEĞERMİ?
peki işlemcim 5 bin serisini uygun olurmu?Değmez, 5000 serisinin çıkmasına 3 ay kaldı, alt serilerin gelmesine kadar 5-6 ay var. Biraz bütçe yarat, elindeki kartı satar biraz da üzerine koyar, 5000 serisinin orta - üst modellerinin birisini alırken yanına monitör de alırsın.
hangi monitörü önerirsiniz peki?2K'ya geç tabii ki 1080p devri bitti, monitörler de uygun fiyata düştü. Paran varsa geç, monitör bir kez alınır uzun yıllar kullanılır. Türkiye'de durum ne olur belirsiz. Bir devalüasyon daha olursa fiyatlar acayip yükselir. RTX 3070 yeteri kadar FPS veriyor görünüyor 2K'da.
Alıntıyı görüntüle
Bunları düşünebilirsin. İstersen ekran kartını yenile RTX 5070 çıkınca takabilirsin o sisteme, yeter büyük ihtimalle.peki işlemcim 5 bin serisini uygun olurmu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hangi monitörü önerirsiniz peki?
peki işlemcim 5 bin serisini uygun olurmu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hangi monitörü önerirsiniz peki?
ihtimal mı kesin bilmek gerek sonra darbogaz yaşamiyayımBunları düşünebilirsin. İstersen ekran kartını yenile RTX 5070 çıkınca takabilirsin o sisteme, yeter büyük ihtimalle.
Asus TUF Gaming VG27AQL3A Monitör
Asus TUF Gaming VG27AQL3A Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
MSI G274QPF E2 Monitör
MSI G274QPF E2 Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Ben olsam ilk önce monitör alırdım. Seneye Haziran gibi RTX 5070 çıkınca RTX 3070'i satıp üzerine para ekler RTX 5070'e geçerdim. Durumun varsa böyle yapabilirsin. 2K'da darboğaz olmaz ama 1080P'de biraz yapabilir belki.ihtimal mı kesin bilmek gerek sonra darbogaz yaşamiyayım
Olur. Gayet besler. İşlemcin güzel.peki işlemcim 5 bin serisini uygun olurmu?