Sistemim için hangisi daha uygun olur

Helliwee

80+
Reaksiyon skoru
13
Selamlar sistemim için daha uygun olur tavsiyelerinizi bekliyorum
Sistemimde gtx 1050 ekran kartı var
Mevcut olan işlemcim
1755194935322.webp

Buldugum işlemci; Ryzen 5 2600x sizce bu güzel olur mu yoksa sizin önereceğiniz bi işlemci var mı daha uygun olacak

Mevcut olan işlemcim
Alıntıyı görüntüle
Buldugum işlemci; Ryzen 5 2600x sizce bu güzel olur mu yoksa sizin önereceğiniz bi işlemci var mı daha uygun olacak
işlemci ile anakart değişmen lazım hocam bütçe söyle

Mevcut olan işlemcim
Alıntıyı görüntüle
2600x felaket ısınır 95 w tdp si var iyi bir soğutıcı lazım altından kaşkılmaz yoksa b450 anakart alıp 3600 öneririm yada 1600 af bütçe çıkmıyor ise

2600x felaket ısınır 95 w tdp si var iyi bir soğutıcı lazım altından kaşkılmaz yoksa b450 anakart alıp 3600 öneririm yada 1600 af bütçe çıkmıyor ise
Kral şuanki ekran kartıyla 1600 af olmaz mı cidden ya

İşlemciniz intel olduğu için ikinci elden işlemcinizi satıp ikinci el i5 1151 pin (artık üretimi olmadığı için ölü bir yatırım) alabilirsiniz.

Atıyorum işlemciyi satıp üstüne 300-500 lira vs koyup i5 7400 gibi bir işlemci alabilirsiniz...

9. Nesil gereksiz pahalı fiyatları var yoksa 9400F örneği verecektim.

Mevcut olan işlemcim
Alıntıyı görüntüle
Hocam çok karışmış bura size örnek vereyim arkadaşlar önermiş zaten bi amd anakart birde intel anakart olur işlemcilerdeki pinler anakarta göre yapılır ki takılabilsin senin anakartada sadece destekleyen işlemcileri takabilirsin eğer bu durum olmasaydı insanlar anakartlara fazla para vermezdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakart değiştirmeden maksimum 7. Nesil intel takabilirsin.

Ek olarak ekran kartını değiştirme planın yoksa G4560 yeterli değiştirmeden kullan masrafa girme.
Anakart fazınada bağlı hocam bu biraz model belirtmemiş

Hocam çok karışmış bura size örnek vereyim arkadaşlar önermiş zaten bi amd anakart birde intel anakart olur işlemcilerdeki pinler anakarta göre yapılır ki takılabilsin senin anakartada sadece destekleyen işlemcileri takabilirsin eğer bu durum olmasaydı insanlar anakartlara fazla para vermezdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakart fazınada bağlı hocam bu biraz model belirtmemiş
Fazla ne alakası var o soket 6 ve 7. Nesil destekliyor en dandiği de en iyisi de böyle yani. Ha şu var gidip en dandiğine 7700K takarsan verim alamazsın ama yine destekler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,984
Üyeler
184,091
Son üye
NeverFallen
Geri