- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasama her ikiside sığar mı hocam uyar mı sistemimetabi ki ondan bahsediyorum vade farkı verip alışveriş yapılır mı hiç
Kasama her ikiside sığar mı hocam uyar mı sistemimetabi ki ondan bahsediyorum vade farkı verip alışveriş yapılır mı hiç
Attiginiz linkte taksit seceneklerini goremedim sepette mi gozukuyor?tabi ki ondan bahsediyorum vade farkı verip alışveriş yapılır mı hiç
kasan 33cm kart 33.2 sorun çıkmaz fana dayanır zaten böyle bir devasa kart alıp o kasada yıllarca kullanmazsın herhalde o küçük kasada şık durmaz hiçbir 4070ti veya süper iyi olmazBilemiyorum testler önemli diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bir parçasını nakit karta atcan kalanı avans kullancan bir nevi yarisi baba taksit olacak çok mühim değil yani karta taksit sizce hangisi daha iyi olur galax mı pny mi birde paylaştığım sisteme ve kasama sığar mı ikiside
taksit seçeneklerine bakın hp yk kartı olana 9 taksit yk ve bonus 6 diğerleri 3 taksit vadesiz mevcutAttiginiz linkte taksit seceneklerini goremedim sepette mi gozukuyor?
Yok yok değiştiririm ilerleyen aylarda kasayı idare etsin yeter 5 6 aykasan 33cm kart 33.2 sorun çıkmaz fana dayanır zaten böyle bir devasa kart alıp o kasada yıllarca kullanmazsın herhalde o küçük kasada çık durmaz hiçbir 4070ti veya süper iyi olmaz
Peki hocam hangisi tercih edilmeli galax mı pny mi hangisinin performans daha iyikasan 33cm kart 33.2 sorun çıkmaz fana dayanır zaten böyle bir devasa kart alıp o kasada yıllarca kullanmazsın herhalde o küçük kasada çık durmaz hiçbir 4070ti veya süper iyi olmaz
taksit seçeneklerine bakın hp yk kartı olana 9 taksit yk ve bonus 6 diğerleri 3 taksit vadesiz mevcut
dediğim gibi ben vade farkı vermeden taksitli xlr8 alırdım hee yok peşin 34e alacaksan takist önemli değilse sadece bu galax al bu 4 fanlıYok yok değiştiririm ilerleyen aylarda kasayı idare etsin yeter 5 6 ay
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki hocam hangisi tercih edilmeli galax mı pny mi hangisinin performans daha iyi
Soğutma ve performans ta fark yoksa peşin taksit önemsiz galax yada pny ama işte kararsız kaldım valladediğim gibi ben vade farkı vermeden taksitli xlr8 alırdım hee yok peşin 34e alacaksan takist önemli değilse sadece bu galax al bu 4 fanlı
he bide oyun veriyor tabi oynarsan
GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER SG 1-Click OC 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47UZM6MD6MER) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili – Star Wars Outlaws Hediyeli
NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Serisi GPU’lar, DLSS 3 desteğiyle oyuncular ve içerik oluşturucular için hızlının ötesindedir.www.gaming.gen.tr
PNY GeForce RTX 4070 Ti Super 16GB XLR8 EPIC-X RGB Ekran Kartı
PNY GeForce RTX 4070 Ti Super 16GB XLR8 EPIC-X RGB Ekran Kartı ve tüm Yeni Nesil Oyuncu Ekipmanları Creature Game Store'da!www.crtgamestore.com
Yükleniyor...
www.hepsiburada.com
alıyosun geçiyosun soru sormana bile gerek yok
Hocam AMD işlemci hariç 6 yıldır kullanmıyorum dilim yandı rx570 kullanırken ne gibi farklar var vram hariç elbette ?bu varken 4070ti super almak mantıklı olur mu?Sapphire RX 7900 XTX Pulse 11322-02-20G 384 Bit GDDR6 24 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sapphire RX 7900 XTX Pulse 11322-02-20G 384 Bit GDDR6 24 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Sapphire RX 7900 XTX Pulse 11322-02-20G 384 Bit GDDR6 24 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 35.791,07 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
valla peşin taksit önemli bence sen nasıl yapıyorsun onu anlamadım ama galax sg olanı xlr8e fan takılmış hali olarak düşünebilirsin ama iki kartda o ısınmıyor zaten galax alırsan o fanı takmasan da olur tercih senin.Soğutma ve performans ta fark yoksa peşin taksit önemsiz galax yada pny ama işte kararsız kaldım valla
Oyun için alacağınızı belirttiniz.Zaten tek fark gücü başka bir fark olamaz çok.Render deseydiniz tabi ki nvdı olurdu.7900xtx 4080/4080s rakibi olduğu için 4070ti super alınmazHocam AMD işlemci hariç 6 yıldır kullanmıyorum dilim yandı rx570 kullanırken ne gibi farklar var vram hariç elbette ?
Hocam her zaman oyun için alırım PC afmf sanırım oda gelmiş AMD ekran kartlarına ateş ediyor diyorlar doğru mu? Fps konusunda peki kasama sığar mı çok ısınıyor mu kasam açık yandan soğutma büyük olduğu için cam kapanmıyor frost commender fidan dolayı ne zaman çıktı kart birde güncel bir kart mı?Oyun için alacağınızı belirttiniz.Zaten tek fark gücü başka bir fark olamaz çok.Render deseydiniz tabi ki nvdı olurdu.7900xtx 4080/4080s rakibi olduğu için 4070ti super alınmaz
üst seviyede amd kart ben almamda önermemde hani 7700xtye kadar tamam ama üst seviye kartlarda risk bencebu varken 4070ti super almak mantıklı olur mu?Sapphire RX 7900 XTX Pulse 11322-02-20G 384 Bit GDDR6 24 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sapphire RX 7900 XTX Pulse 11322-02-20G 384 Bit GDDR6 24 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Sapphire RX 7900 XTX Pulse 11322-02-20G 384 Bit GDDR6 24 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 35.791,07 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Dipnot: psuya dikkat etmemiştim o psu değiştirirsen sistemin için daha sağlıklı olur
bu arada sana 1 tane daha mevcut ramin aynısından lazımHocam her zaman oyun için alırım PC afmf sanırım oda gelmiş AMD ekran kartlarına ateş ediyor diyorlar doğru mu? Fps konusunda peki kasama sığar mı çok ısınıyor mu kasam açık yandan soğutma büyük olduğu için cam kapanmıyor frost commender fidan dolayı ne zaman çıktı kart birde güncel bir kart mı?
2k da oynuyorum saydığım oyunları hangi ürün alınmalı sence hocam vram de geri kalıyor rtx ama amacım sadece oyun oynamak soğutma ve performans güzel olsun yeter li yüksek fps versin yeter banaüst seviyede amd kart ben almamda önermemde hani 7700xtye kadar tamam ama üst seviye kartlarda risk bence
yani tek avantajı vram ve oyun performansı o da 4k oynanmayacağına göre
bu arada sana 1 tane daha mevcut ramin aynısından lazım