Neler Yeni

Sistemime uygun ekran kartı öneri

ConquerorXIV

80+ Gold
2k da oynuyorum saydığım oyunları hangi ürün alınmalı sence hocam vram de geri kalıyor rtx ama amacım sadece oyun oynamak soğutma ve performans güzel olsun yeter li yüksek fps versin yeter bana
2k için 16gb 4070ti süper fazla fazla yeter hatta 4k için bile fena olmaz, attığım xlr8 al geç hocam sen
amd kartlarda anakart ram psu kombinasyonu önemli kaliteli bileşenler olmayınca sorun çıkarabiliyor.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,745
İsim
Emir
üst seviyede amd kart ben almamda önermemde hani 7700xtye kadar tamam ama üst seviye kartlarda risk bence
yani tek avantajı vram ve oyun performansı o da 4k oynanmayacağına göre

bu arada sana 1 tane daha mevcut ramin aynısından lazım
Ben f/p bakıyorum.7900xtx gayet performanslı bir kart.İleride arkadaşın canı sıkılır 4k ya geçmek ister kafası rahat rahat oynar.7900xtx ömürlük bir kart olduğu için risk falan değil.Şu an bir sistem toplasam büyük ihtimalle 2.el amd ekran kartı alıp geçerim.Sırf nvdı diye para bayılasım gelmiyor benim

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak
Ben f/p bakıyorum.7900xtx gayet performanslı bir kart.İleride arkadaşın canı sıkılır 4k ya geçmek ister kafası rahat rahat oynar.7900xtx ömürlük bir kart olduğu için risk falan değil.Şu an bir sistem toplasam büyük ihtimalle 2.el amd ekran kartı alıp geçerim.Sırf nvdı diye para bayılasım gelmiyor benim
Hocam amacım oyun belirttiğim sistemime uysun soğutma ve performans iyi olsun yüksek fps versin kasama sığsın yeter kafasındayım daha yeni 2k monitöre geçtim sıkıntı yok fps rekabetçi online oyuncusuyum hikayeli single hiçbir oyun umrumda değil açıkçası kararsız kaldım AMD geçsem rtx i bana aratır mı yoksa aratmazmi dilim yanarsa sıkıntı o yüzden karar veremiyorum fps hangisi daha yüksek verir stabil çalışır
Mesaj otomatik birleştirildi:

üst seviyede amd kart ben almamda önermemde hani 7700xtye kadar tamam ama üst seviye kartlarda risk bence
yani tek avantajı vram ve oyun performansı o da 4k oynanmayacağına göre

bu arada sana 1 tane daha mevcut ramin aynısından lazım
Ram darboğaz yapmaz gibi ama tabii ki rahat ferah ferah takılmak için kesinlikle lazım farkındayım

ConquerorXIV

80+ Gold
2k için kesinlikle değmez ama 4k monitör işin içine girerse belki ama ben garanticiyim dediğim gibi 7700xt gibi kartlar da bende amd kullanırım ama üstü için güvenmiyorum.

Hocam amacım oyun belirttiğim sistemime uysun soğutma ve performans iyi olsun yüksek fps versin kasama sığsın yeter kafasındayım daha yeni 2k monitöre geçtim sıkıntı yok fps rekabetçi online oyuncusuyum hikayeli single hiçbir oyun umrumda değil açıkçası kararsız kaldım AMD geçsem rtx i bana aratır mı yoksa aratmazmi dilim yanarsa sıkıntı o yüzden karar veremiyorum fps hangisi daha yüksek verir stabil çalışır

Ram darboğaz yapmaz gibi ama tabii ki rahat ferah ferah takılmak için kesinlikle lazım farkındayım
sadece fps oyuncusu isen zaten bu kartlar ile işin ne önce işlemciyi 7800x3d yap ekran kartı 4060ti bile yeter sana yani

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,745
İsim
Emir

Konudan biraz bağımsız bu sistem alalı ne kadar oldu?

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak
Konudan biraz bağımsız bu sistem alalı ne kadar oldu?
Hocam ben 4070 süper aldım ama olay uzun sattım satarken ssd kasa psu anakart elimde kaldı bende tekrar dizdim eksikleri ekran kartı değişmek istiyorum

2k için kesinlikle değmez ama 4k monitör işin içine girerse belki ama ben garanticiyim dediğim gibi 7700xt gibi kartlar da bende amd kullanırım ama üstü için güvenmiyorum.

sadece fps oyuncusu isen zaten bu kartlar ile işin ne önce işlemciyi 7800x3d yap ekran kartı 4060ti bile yeter sana yani
R5 7600 le takılıyorum ama güncel güçlü kart kullanmak istiyorum 4k kullanmam şuan 2k oynarım full o yüzden çıta ve beklentim yüksek ekran kartında

ConquerorXIV

80+ Gold
Hocam ben 4070 süper aldım ama olay uzun sattım satarken ssd kasa psu anakart elimde kaldı bende tekrar dizdim eksikleri ekran kartı değişmek istiyorum

R5 7600 le takılıyorum ama güncel güçlü kart kullanmak istiyorum 4k kullanmam şuan 2k oynarım full o yüzden çıta ve beklentim yüksek ekran kartında
fps oyunlarında hiçbir önemli yok ekran kartının farkındasın değil mi bütçeni cpu ve monitöre ayırman en mantıklısı ekran kartını 4060ti yapsan fazla bile

Son düzenleme:

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak
fps oyunlarında hiçbir önemli yok ekran kartının farkındasın değil mi bütçeni cpu ve monitöre ayırman en mantıklısı ekran kartını 4060ti yapsan fazla ile
Elbette ama R5 7600 de bu ekran kartlarını besler diye düşünüyorum değil mi?

ConquerorXIV

80+ Gold
Elbette ama R5 7600 de bu ekran kartlarını besler diye düşünüyorum değil mi?
besler tabi ki, 7800x3d dedim ama gerçi 540hz monitör mü alacaksın 7600 ile zaten çok yüksek fps alırsın
fps odaklıysan 360hz bir monitör düşünebilirsin

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak
besler tabi ki, 7800x3d dedim ama gerçi 540hz monitör mü alacaksın 7600 ile zaten çok yüksek fps alırsın
fps odaklıysan 360hz bir monitör düşünebilirsin
Aynn şuan Dell 27 inch 2k 165 kullanıyorum 4070 ti süper mı alsam yoksa 7900xtx mı pişman kalmak istemiyorum gelen gideni aratsın istemiyorum sonuçta az para vermiyorum alırken 4080 le kapışan kart 7900 xtx ama sırf dlss yüzünden de fps altta kalsın istemiyorum AMD alırsam ama afmf mı ne geldi oda çok fps verdiriyor sanırım 😅 off karar veremiyorum

ConquerorXIV

80+ Gold
Aynn şuan Dell 27 inch 2k 165 kullanıyorum 4070 ti süper mı alsam yoksa 7900xtx mı pişman kalmak istemiyorum gelen gideni aratsın istemiyorum sonuçta az para vermiyorum alırken 4080 le kapışan kart 7900 xtx ama sırf dlss yüzünden de fps altta kalsın istemiyorum AMD alırsam ama afmf mı ne geldi oda çok fps verdiriyor sanırım 😅 off karar veremiyorum
bence 4070 süper al geç kalan bütçe ile kasa ram monitör ekipman koltuk yap yani hiç gerek yok 4070ti süpere bende 2k da ultra hikayeli oyun falan oynıcan sandım bana 4070ti yetmiyor ama sen full fps oynayacağım diyorsun o yüzden fazla 4070 süper bile fazla uçmuş oluyorsun.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,174
İsim
Volkan

Amaç oyunsa 7900xtx al hocam o sorunlar eskide kaldı psu dandik değilse ram anakartın ile uyumlu ise bir sorun olmaz 4070 süperi param parça eder 7900xtx

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
472
İsim
Burak
bence 4070 süper al geç kalan bütçe ile kasa ram monitör ekipman koltuk yap yani hiç gerek yok 4070ti süpere bende 2k da ultra hikayeli oyun falan oynıcan sandım bana 4070ti yetmiyor ama sen full fps oynayacağım diyorsun o yüzden fazla 4070 süper bile fazla uçmuş oluyorsun.
Elbette haklısın ama ileriye dönük dönüş yaparsam sonrada vay ben niye 7900 xtx yada 4070 ti süper falanda almadım demek istemiyorum o yüzden yüksek ekran kartı almak istiyorum

Amaç oyunsa 7900xtx al hocam o sorunlar eskide kaldı psu dandik değilse ram anakartın ile uyumlu ise bir sorun olmaz 4070 süperi param parça eder 7900xtx
4080 le kafa kafaya neredeyse zaten o yanı çok iyi olmuş ama konuda sistemimi paylaştım kasama uyar mı parçalara ve kasaya boyut anlamında 😆😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,419
Üyeler
160,846
Son üye
Yigit42
Top Bottom