Siyaset konusu açmak yasaklanmalı

Herkes senin benim gibi düşünemiyor ki.. Adamlar takım tutar gibi parti tutuyor. Bu sebeple yasaklanması şart ünilerde. İnsanlar birbirlerini öldürüyorlar.
Açıkçası siyasetin kapsamı çok geniş
Örneğin biz halk sağlığı tartışırken siyasete değinmezsek olur mu? Veya bir ekonomist ekonomiyi anlatırken siyasete girmese olur mu? Bana yasaklamak mantıklı gelmiyor
Nefret söylemleri terk edilmeli siyaset değil.

Yasakladım şuan.

Türkiye'de gerçekten doğruları söylenmeyecek yer çok olduğu için bari burası açık kalsın ki Türkiye'de siyaset yaşam biçimidir

Zaten gördüğüm kadarıyla siyaset konuları konu dışında açılıyor. Oraya girmezsen rahatsız olmazsın. Hem siyaset konusunda kavga etmeyen adam başka bir yerde yine kendini belli eder cezasını alır bir şey değişeceğini sanmıyorum yasaklansa bile.

Hakaret olmasa da siyaset ülkenin tezek çukuru. Şu ülkede siyaset konuşulduğu kadar insanlar ülkenin bekâsını düşünse, onun için çaba harcasa her şey daha güzel olacak.

Siyaset hiçbir zaman birleştirici olmadı ve olmayacak. Burayı bilmem ama biz arkadaş ortamında yasakladik çok ta memnun olduk. Tartışma sonunda kimsenin eline bir şey geçmiyor ama ister istemez kalpler kırılıyor.

Geri