Neler Yeni

Siyaset konusundaki görüşleriniz ?

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Eee kimi destekliyorsun chp başta değil bunu unutma adamların elinde güç yok

Biliyoruz bu tam bir kumar işi belki chp de 128 milyarlar cuggalıcak ama şans vermek zorundayız

Eğer diğer partilerde bişiler yapacaksa inandırıcı vaatlerde bulunsunlar
Dostum ben parti eleştirmedim. Zihniyeti eleştirdim ve yukarıda arkadaşın Erdoğan gitsin diye HDP'ye dahi oy atarım zihniyetini sorguladım. Cümlelerimde ne Erdoğan'ı ne AKP'yi öven bir cümle kullanmadım ki eleştirdiğim konuda bu değil. Yanlışı örtmek için başka yanlışlar kullanıyorsunuz.

Son düzenleme:

agg1401

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Ayhan
İlgilendiği Kategoriler
Edebiyat
Discord
ayhangazi38
Bizim tek isteğimiz var, paramız değerli ve insanlarımız düzgün yaşasın yeter. Dünyaya bizde bir şeyler üretelim çok mu şey istiyoruz?

G.P.U

80+ Silver
Dostum ben parti eleştirmedim. Zihniyeti ekeltirdim ve yukarıda arkadaşın Erdoğan gitsin diye HDP'ye dahi oy atarım zihniyetini sorguladım. Cümlelerimde ne Erdoğan'ı ne AKP'yi öven bir cümle kullanmadım ki eleştirdiğim konuda bu değil. Yanlışı örtmek için başka yanlışlar kullanıyorsunuz.
Anladım adam akp den o kadar bıkmış ki daha kötüsü olamaz düşüncesinde 🤣

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Anladım adam akp den o kadar bıkmış ki daha kötüsü olamaz düşüncesinde 🤣
Bende bunun yanlış olduğunu, vaat sunan adamada bakmak gerektiğini savunuyorum. Siz sürekli olarak AKP şöyle Erdoğan böyleye çekiyorsunuz. N'eden yaptığınızı da anlayamıyorum.

Dochas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Umut Can Dadaş
Karışmıyorum. TR'de siyaset düzgün değil. Herkes koltuk sevdalısı

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Dostum sadece şunu anlayamıyorum AKP iyi değil ama diğer partilerin aynı şeyi yapmayacağı ne malum insanlar aynı şöyle ülkenin kaderini riske atmalıyım kötü sonuçta daha iyi olabilir ama soruyorum daha kötü olursa neo lucak hocam sadece bu sorumu cevaplandırın başka bir şey demeyin.
Ya daha kötü olursa ne yapacağız?
Körü körüne bağlanmaktansa yenilik yapmayı hedefler gerekirse bok ederiz hocam bu kadar net
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bizim tek isteğimiz var, paramız değerli ve insanlarımız düzgün yaşasın yeter. Dünyaya bizde bir şeyler üretelim çok mu şey istiyoruz?
O kadar haklısın ki tek derdimiz bu

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Körü körüne bağlanmaktansa yenilik yapmayı hedefler gerekirse bok ederiz hocam bu kadar net
Mesaj otomatik birleştirildi:

O kadar haklısın ki tek derdimiz bu
Yani bok olsun ama yenilik olsun diyorsun yani ülkemib tasada boşver diyorsun hocam malesef bu akıl ile oy kullanıcaksınız ya bence geleceğimizi yakmaktan başka bi seçenek olmayacak . neyse zaten sayınız çok değil oylar da bölünücek çok tartışmaya gerek yok gine AKP alıcak orası belli z kuşağı sayısı çok fazla dğeil çünkü halen orta ve aşlı kesim fazlalıkta.

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Yani bok olsun ama yenilik olsun diyorsun yani ülkemib tasada boşver diyorsun hocam malesef bu akıl ile oy kullanıcaksınız ya bence geleceğimizi yakmaktan başka bi seçenek olmayacak . neyse zaten sayınız çok değil oylar da bölünücek çok tartışmaya gerek yok gine AKP alıcak orası belli z kuşağı sayısı çok fazla dğeil çünkü halen orta ve aşlı kesim fazlalıkta.
Kusura bakmayın 2008 türkiyesinde değiliz. enflasyon yüzde bin beşyüz. yenilik olmasını da geçtim artık şu bataklık bitsin. akp oldukça daha çok para kaçırırlar bu ülkeden. açın https://www.youtube.com/channel/UCbrzKccPkQMTfXVzE5EjN2A bu kanalı izleyin. uyumayın

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Kusura bakmayın 2008 türkiyesinde değiliz. enflasyon yüzde bin beşyüz. yenilik olmasını da geçtim artık şu bataklık bitsin. akp oldukça daha çok para kaçırırlar bu ülkeden. açın https://www.youtube.com/channel/UCbrzKccPkQMTfXVzE5EjN2A bu kanalı izleyin. uyumayın
Cidden ben AKP kötü demene değil sol yönetimin bunları düzeltebileceğine mi inanıyorusn kabul ediyorum AKP berbat ama inan ki CHP daha berbat . Bir gün görüceksiniz ve gitsin diyeceksiniz ben diyorum he inşallah haksız çıkarım her türlü iyi oluruz ama böyle olucak. CHP başı istiyorsa kemal'i atacak başta sonra geçmişten dolayı özür dileyip ders alıcak ama bunları yapmıyorlar aksine atatürk'ün adını kirletiyorlar HDP'yle ittifak yaparak ve ben terrörist dostu birisini istemiyorum . Demeyin AKP fetö ilişkisini o zamanlarda FETÖ'nün ne olduğunu kimse bilmiyordu ayrıca özalanın televizyona çıkmasınıda demeyin orada sadece mektup okundu ve bu hataydı ama orada o çıkmadı. bahaneleriniz bunlar ise kullanmayın derim var ise TRT'ye çıkıp konuşması gösterin . Zaten boşuna ümitleniyorsunuz seçimlerde gine AKP alır böyle devam ederse . Solcular mitoz gibi bölünüp parti kurduklarından oyları çok fazla bölünücek ancak AKP gine sağ oylarının hepsini alıcak . Hocam bu arada Biz 0-20 yaş aralığı ülkenin coğu değiliz ve her z kuşağı üyesi solculara vermez ama orta ve yaşlılar AKP'ye vericek bunu kafanıza sokun ben diyorum sorna bana hatırlatın 2023'de.

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Devlet mafyalarla bile çalışır. Derin devlet dediğimiz sistemin her şeyden haberi var. Sen halk olarak uyuyosun.

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,494
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
Siyaset pek sevmem ama ülkenin hali iyi değil. Kime verirdim bilmiyorum.

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord