Sizce RTX 5070 mantıklı mı?

aynen bi tek sen biliyosun işlemcilerin ekran kartlarının performansını. cahilliğimizi giderdin süpersin. hala performans kıyasına giriyosun. performansına bişe demedim sözüyle mesaja başlamama rağmen. dediğim gibi senin adına yazık toxiclik sana zarar bana değil. kötü niyetli bişe demedim ama çıldırmaya devam edebilirsin. babanın şirketleri değil bunlar cebinden çıkıyo gibi savunmana gerek yok
kanka hadi işine baksana okumuyorum mesajını engelledim seni aylar önce hala mesajlarımı yanıtlıyorsun görme benim mesajlarımı tavsiyelerimi 50k sistem bekliyoruz adam sistem önerisi istiyor 😘 😘 yaptığım öneriye amd alınmalı intel çöp alınmaz dedikten sonra toxiclik dersi veriyorsun bak işine

Uygunsuz davranış
kanka hadi işine baksana okumuyorum mesajını engelledim seni aylar önce hala mesajlarımı yanıtlıyorsun görme benim mesajlarımı tavsiyelerimi 50k sistem bekliyoruz adam sistem önerisi istiyor 😘 😘 yaptığım öneriye amd alınmalı intel çöp alınmaz dedikten sonra toxiclik dersi veriyorsun bak işine
gerçekten çok gereksiz bi varlıksın.

cebinden çıkıyo gibi savunmana
cebinden çıkıyo gibi daha kötü işlemciyi savunan ben değilim sensin :D amd kanka
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kendim amd kullanıyorum delirtti bana işlemciyi attıracak çöpe başka konuda da babasının şirketi gibi nvidia överdi burada gelmiş nvidia trump inteli kurtardı diyor

senin bu işlemcinin performansından haberin bile yoktu az önce, atsana kanka amd işlemci 5070 sistem bak az önce de yazdım bilinçlendir bizi hadi bakalım am5 5070 50k bu üçünü bir arada bekliyoruzz

9700x işlemci olursa tadından yenmez 😘

kaçırılmaz evet önümüzdeki 4 seneyi garantilersin bu işlemcinin önü açık baya psuyu daha sonra değiştirmek dert değil bu sistem için yeterli

5070ti kullanıcısından bilinçli harcama tavsiyesi aldık şükür yarab 🙏
45 civarında bütçeyle bi sistem önerin var mıdır peki site fark etmez https://www.incehesap.com/curious-9060xt-oem-paket-fiyati-62708/ şunu 1tb ssd yapsak falan güzel bi sistem olmaz mı

İntel ultranın online oyun performansı nasıldır bir de

45 civarında bütçeyle bi sistem önerin var mıdır peki site fark etmez https://www.incehesap.com/curious-9060xt-oem-paket-fiyati-62708/ şunu 1tb ssd yapsak falan güzel bi sistem olmaz mı
az daha cık 5070 al bunun parçalar leş

İntel ultranın online oyun performansı nasıldır bir de

fortnite gibi özürlü bi oyunda bile 300 altını görmemiş

İlk kez oem kurucaz inş sıkıntı yaşamayız
vatandan randevu alıp kurdurabiliyosun en yakındaki mağazayı arayıp

çok zor bir şeyde değil kablolamak biraz uğraştırıcı

vatandan randevu alıp kurdurabiliyosun en yakındaki mağazayı arayıp

çok zor bir şeyde değil kablolamak biraz uğraştırıcı
Ben telefonla müşteri hizmetlerini aradım kurulum yapmıyoruz demişti