Neler Yeni

Sizce 8. Sınıf Deneme Sınavı sonucum iyi mi??

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar sizce Matematik dışında puan durumu iyi mi? İngilizceye son dakika kaldığı için pek şey yapamadım sınavda?

Ayrıca daha çalışma düzeni oluşturamadım kendime, sınava girmeden öncede çalışamadım.
1666457318625.png

theali

80+ Bronze
Arkadaşlar sizce Matematik dışında puan durumu iyi mi? İngilizceye son dakika kaldığı için pek şey yapamadım sınavda?

Alıntıyı görüntüle
Matematik ve Türkçeye yoğunlaşmalısın
Diğer derslerin iyi bence (İşleyen Zeka) yayınevi aşırı zor seviyede değil.
Düzeltme: Puanı gördüm şuan için iyi değil ama sıkı çalışırsan hazirana yetiştirebilirsin bence.

rıza baba

80+ Bronze
şuan için kötü kardeşim çalışırsan daha iyisini yaparsın.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şuan için kötü kardeşim çalışırsan daha iyisini yaparsın.
Kendime daha çalışma düzeni yapamadığım için böyle muhtemelen, hedefim Anadolu'ya gitmek lise olarak.

Matematik ve Türkçeye yoğunlaşmalısın
Diğer derslerin iyi bence (İşleyen Zeka) yayınevi aşırı zor seviyede değil.
Evet fakat hocalar sınavda çıkan soru tarzlarını normalde çözdürmediği için anlama zorluğu oluyor biraz.

NORRRMAAANNN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Mustafa Aydemir

Ayrıca daha çalışma düzeni oluşturamadım kendime, sınava girmeden öncede çalışamadım.
Alıntıyı görüntüle
kötü berbat hatta
Mesaj otomatik birleştirildi:

kötü berbat hatta
yüzde 40lık dilimdesin minimum yüzde 10 olması lazım

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kötü berbat hatta
Mesaj otomatik birleştirildi:

yüzde 40lık dilimdesin minimum yüzde 10 olması lazım
bu çorluda genel bir sınav değil, para vererek girdik bu sınava, pazartesi genel bir sınav var ilçe olarak

theali

80+ Bronze
Kendime daha çalışma düzeni yapamadığım için böyle muhtemelen, hedefim Anadolu'ya gitmek lise olarak.

Evet fakat hocalar sınavda çıkan soru tarzlarını normalde çözdürmediği için anlama zorluğu oluyor biraz.
Kendin çıktı alabilirsin.
MEB her ay atıyor örnek soruları. Link:

Yayınevleri bu tarzlara göre soru çıkartırlar demişti hocamızç

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege

Alıntıyı görüntüle
Eğer iyi bir liseye gitmek istiyosan çok daha fazla netin olmalı matematiğini duzeltmen lazım. Matematiği iyi yapamazsan iyi liseye yerlesemezsin matematikten hep yeni nesil çöz gerekirse diğer dersleri iki günde bir çöz ama matematiği hep çöz konuları kısa sürede anla ki sorulara daha çok vakit kalsın ben geçen sene 8deyken hiç konu çalışmadım full soru odaklı çalışarak %1.9luk dilime girdim. Ben evde kendime vakit ayırmak ve oyun oynamak için soruları genelde derslerde çözüyodum sıkılarak oturucagima bari soru coziyim diyerek derslerde ara ara çözerek matematikten 50-60yeni nesil soru çözüyodum okulda kalan dersleri de az az yapıyodum evde böylece her gün hem çalışıp hem dışarı çıkıp hem de PC oynayabiliyodum. Ama eğer derslerin iyi değilse derslerde soru çözme konuyu kaçırma

Golf 4 R32

80+ Silver
İngilizce kolay gelmez mi ya onu neden yapamıyorsun?

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Fen idare eder ama matematiğe ağırlık vermelisin. Şahsen 8. sınıfta benim matematik netim 17 idi. Türkçe aslında dil bilgisi dışında çoğu kişiye göre beleş net. Tavsiyem matematik ve Türkçe çalış. Çok değil verimli çalış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,016
Üyeler
161,186
Son üye
Stonkeep
Top Bottom