Neler Yeni

Sizce 8. Sınıf Deneme Sınavı sonucum iyi mi??

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Sanırım yapamadığın soruları sallıyorsun. Bunu şu yüzden anladım çünkü matematikte genel olarak soruyu ya yaparsın ya yapamazsın yani genel olarak boş olur yanlış cevaplar yerine. Yapamadıklarını boş bırak. Türkçe gene ağırlık versen iyi olur. Özellikle fen 7 ve 8'in aynısı 10.sınıfta.
Evet boş bırakma alışkanlığı kazanmam lazım biraz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca matematiği okulda doğru düzgün öğrenemiyorum, hoca soru yazdırıyor ben daha yazmadan birini kaldırıp cevabı söylettiriyor çözemiyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,792
İsim
MehmedVII

Ayrıca matematiği okulda doğru düzgün öğrenemiyorum, hoca soru yazdırıyor ben daha yazmadan birini kaldırıp cevabı söylettiriyor çözemiyorum.
İmkanın varsa özel ders alsan iyi olur o zaman. Matematiği anlamam için evde önden konuya hazırlanmalısın bir de

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,874
İsim
Emre Zengin
Hedefim Çorlu Anadolu lisesi. O'da OBP ile alıyor, 8. sonu 79-80 olursa dönem sonu puanım gidebiliyorum.
Git adam akıllı çalış sınavı. Çorlu Anadolu Lisesine gitme. İşler kitapevinde çarşının girişinde adamlar yeni kitaplar getirmişler. Onlardan al çalış. Türkçe için dil bilgisine ağırlık ver. Ben 8.sınıfta yanlış hatırlamıyorsam konu için çanta yayınlarını kullanmıştım. Test içinde Koray Varol yayınları kullanmıştık. Şimdi başka yayınlar gelmiştir elbet.

Strelok

80+ Silver

egebaranakk0

80+ Silver
Arkadaşlar sizce Matematik dışında puan durumu iyi mi? İngilizceye son dakika kaldığı için pek şey yapamadım sınavda?

Ayrıca daha çalışma düzeni oluşturamadım kendime, sınava girmeden öncede çalışamadım.
Alıntıyı görüntüle
Fen ve inkılab çok iyi ama türkçe , ingilizce ve matematik çok kötü hocam türkçeden en az 17 sosyalden 10 ingilizce 10 din10 mat 10 fen15 yaparsan gayet iyi bir fen lisesi tutturursun zaten feni yapan bi insan zeki sayilir potansiyel kesinlikle var ama en kolay derslerde hata yapmaman gerekiyor bide matematikte - ye düşmen çok kötü çok çok kötü inanilmaz bi acemilik neden salliyosun sallama ben bir iki soru sallayip yanliş olduğu için siralamada 1 dilim geri düştüm yüzdelik dilimim 10 du puanda 380 öyle söyliyim 9 luk dilime girmek varken hiç gerek yok

Rulep

80+ Gold
KÖTÜ. her ne kadar zamanın olsada bu zamanlarda bile çok iyi yapanlar var çalışacaksın o denemedeki yanlışlarını kesinlikle öğren diğer türlü faydası olmaz

ilkaycam.m

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
ilkay çam
Kendime daha çalışma düzeni yapamadığım için böyle muhtemelen, hedefim Anadolu'ya gitmek lise olarak.

Evet fakat hocalar sınavda çıkan soru tarzlarını normalde çözdürmediği için anlama zorluğu oluyor biraz.
ben 2021 sınavında 30-40 tane deneme çözdüm soru çözmedim çoğunlukla. bir de dershanede ders anlatımı dinledim 405 puan yapmıştım lgsde

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Fen ve inkılab çok iyi ama türkçe , ingilizce ve matematik çok kötü hocam türkçeden en az 17 sosyalden 10 ingilizce 10 din10 mat 10 fen15 yaparsan gayet iyi bir fen lisesi tutturursun zaten feni yapan bi insan zeki sayilir potansiyel kesinlikle var ama en kolay derslerde hata yapmaman gerekiyor bide matematikte - ye düşmen çok kötü çok çok kötü inanilmaz bi acemilik neden salliyosun sallama ben bir iki soru sallayip yanliş olduğu için siralamada 1 dilim geri düştüm yüzdelik dilimim 10 du puanda 380 öyle söyliyim 9 luk dilime girmek varken hiç gerek yok
Evet Sosyal ve İnkilap olarak okul genelinde en iyilerdenim(kendimi övmek için söylemiyorum kimse yanlış anlamasın) fende dediğin gibi idare eder fakat evet Matematik ve İngilizce çok kötü

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

egebaranakk0

80+ Silver
Evet Sosyal ve İnkilap olarak okul genelinde en iyilerdenim(kendimi övmek için söylemiyorum kimse yanlış anlamasın) fende dediğin gibi idare eder fakat evet Matematik ve İngilizce çok kötü
Fen idare eder mi 15 gayet iyi

O sırada ingde fulleyip 300 alan ben
Hangi sene girdiniz

Söyleyeb çocuğu döv

Top Bottom