Neler Yeni

Sizce 8. Sınıf Deneme Sınavı sonucum iyi mi??

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Eğer iyi bir liseye gitmek istiyosan çok daha fazla netin olmalı matematiğini duzeltmen lazım. Matematiği iyi yapamazsan iyi liseye yerlesemezsin matematikten hep yeni nesil çöz gerekirse diğer dersleri iki günde bir çöz ama matematiği hep çöz konuları kısa sürede anla ki sorulara daha çok vakit kalsın ben geçen sene 8deyken hiç konu çalışmadım full soru odaklı çalışarak %1.9luk dilime girdim. Ben evde kendime vakit ayırmak ve oyun oynamak için soruları genelde derslerde çözüyodum sıkılarak oturucagima bari soru coziyim diyerek derslerde ara ara çözerek matematikten 50-60yeni nesil soru çözüyodum okulda kalan dersleri de az az yapıyodum evde böylece her gün hem çalışıp hem dışarı çıkıp hem de PC oynayabiliyodum. Ama eğer derslerin iyi değilse derslerde soru çözme konuyu kaçırma
Hedefim Çorlu Anadolu lisesi. O'da OBP ile alıyor, 8. sonu 79-80 olursa dönem sonu puanım gidebiliyorum.

Mtsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Mustafa tsn
Arkadaşlar sizce Matematik dışında puan durumu iyi mi? İngilizceye son dakika kaldığı için pek şey yapamadım sınavda?

Ayrıca daha çalışma düzeni oluşturamadım kendime, sınava girmeden öncede çalışamadım.
Alıntıyı görüntüle
Çok kötü mat 3 doğru kabul edilir bişey değil ve yayın evide zor değil çalışmanı arttırmalısın

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Hedefim Çorlu Anadolu lisesi. O'da OBP ile alıyor, 8. sonu 79-80 olursa dönem sonu puanım gidebiliyorum.
Hedefin OBPli liseyse hocalara sınavlarda nasıl sorucaklarini sor ona göre çalış mesela hoca klasik şekilde sorucaksa sınavda yarı yeni nesil yarı konu olarak çalış

Yiğit_B

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yiğit Berk
Kendime daha çalışma düzeni yapamadığım için böyle muhtemelen, hedefim Anadolu'ya gitmek lise olarak.

Evet fakat hocalar sınavda çıkan soru tarzlarını normalde çözdürmediği için anlama zorluğu oluyor biraz.
Dostum kesinlikle anadolu lisesine gitme pişman olursun 300 puan alıp ATP olarak bi meslek lisesine git anadolu lisesiyle aynı dersleri görüyorsun meslek dersleri ekstra ama bak sakın AMP ye gitme ATP puanlı bölüm oluyor hem kültür dersleri hemde meslek derslerini alıyorsun üniversite sınavına +100 puanla başlıyorsun mezun olduğunda elinde belgen var kurslara katılarak iş yeri açma vb. gibi şeyler yapabiliyorsun şu anda anadolunun tek artısı çevresi demek isterdim ama anadolu liselerinde bile adam akıllı insan yok 300 puan ve üstü anadolularda belki vardır oda çok nadir

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hedefin OBPli liseyse hocalara sınavlarda nasıl sorucaklarini sor ona göre çalış mesela hoca klasik şekilde sorucaksa sınavda yarı yeni nesil yarı konu olarak çalış
Yok hocalar söylüyor zaten, min yarısı klasik oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum kesinlikle anadolu lisesine gitme pişman olursun 300 puan alıp ATP olarak bi meslek lisesine git anadolu lisesiyle aynı dersleri görüyorsun meslek dersleri ekstra ama bak sakın AMP ye gitme ATP puanlı bölüm oluyor hem kültür dersleri hemde meslek derslerini alıyorsun üniversite sınavına +100 puanla başlıyorsun mezun olduğunda elinde belgen var kurslara katılarak iş yeri açma vb. gibi şeyler yapabiliyorsun şu anda anadolunun tek artısı çevresi demek isterdim ama anadolu liselerinde bile adam akıllı insan yok 300 puan ve üstü anadolularda belki vardır oda çok nadir
hocam ilçemde 2-3 meslek var ve abaza kaynıyor

Yok hocalar söylüyor zaten, min yarısı klasik oluyor

hocam ilçemde 2-3 meslek var ve abaza kaynıyor
ki geçen sene okuduğum okulda sadece 5-10 kişi min anadolu gitti gerisi meslek ve geçen seneki 8'ler cidden baş belasıydı

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

SpeedCar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,009
İsim
Eymen Gürel

java

80+ Bronze
Şuanlık kötü ama düzgün bir çalışma takvimi hazırlarsan 1. bile olabilirsin çünkü okul birincisi bile 360 puan almış.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Arkadaşlar sizce Matematik dışında puan durumu iyi mi? İngilizceye son dakika kaldığı için pek şey yapamadım sınavda?

Ayrıca daha çalışma düzeni oluşturamadım kendime, sınava girmeden öncede çalışamadım.
Alıntıyı görüntüle
Kötü ama başlardasın,ben hep 350-340 alırdım sonra sonlara doğru full özel hoca dershane sosyal hayattan koptum 430lara falan çıktı,lgsde 390 yaptım ama 5tane matematiği doğru yapıp sonra yanlışı işaretledim yoksa 410 falan oluyordu.Hayatsız gibi bütün sene soru çözme her gün 50 soru çözsen aylık 3000 soru yapar.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Şuanlık kötü ama düzgün bir çalışma takvimi hazırlarsan 1. bile olabilirsin çünkü okul birincisi bile 360 puan almış.
Evet çalışma düzenim olduğu için böyle oluyor, özellikle Matematik ve İngilizce

• Beğen
Reaksiyonlar: java

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,792
İsim
MehmedVII

Alıntıyı görüntüle
Sanırım yapamadığın soruları sallıyorsun. Bunu şu yüzden anladım çünkü matematikte genel olarak soruyu ya yaparsın ya yapamazsın yani genel olarak boş olur yanlış cevaplar yerine. Yapamadıklarını boş bırak. Türkçe gene ağırlık versen iyi olur. Özellikle fen 7 ve 8'in aynısı 10.sınıfta.

Top Bottom