Neler Yeni

sizce açılmak için doğru söz nedir?

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
Dudağına öpücük kondursaydin keske 😂 yaşınız kaç kanka . Ayrıca üniye gideceksiniz veya biriniz gidip biriniz mezuna kalır yani ilişkiniz olsa bile uzaktan olmuyo be
aynı üniye gidelim olayıda yaş genellikle birisinin hayatı mahfoluyor

milenix

80+ Gold
Kızın bu konuşması ne kadar olgun olduğunu ve sorumluluğu olduğunu gösterir seni acele karara varıp köşeye atmamış yani belkide o da sana değer veriordur bilemiorum çok karmaşık aşk her zmn karmaşıktır umarım karşılık alırsın mutlu kal nolursa olsun kırılan bişey tekrar eskisi gibi bi araya gelmez dikkat et her zmn dediğim gibi mutlu ol!!.... yoksa benim gibi halsiz kalırsın arkadaşın olarak düşmeni görmek istemem ne kadar dipte olsamda diğer insanlarıda düşünü yorum onları mutsuz etmek istemiorum aaağğhh ne diyorum ben burayı okumana gerek yok sen dertten uzak kal yeter offf....
zaten ölmüş gibiyim daha ne kadar zarar görebilirim ki 3 sebep olmasa çoktan intihar etmiştim
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynı üniye gidelim olayıda yaş genellikle birisinin hayatı mahfoluyor
niye?

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
zaten ölmüş gibiyim daha ne kadar zarar görebilirim ki 3 sebep olmasa çoktan intihar etmiştim

niye?
öyle yani birisi istediği bölümü okulu okuyor diğeri peşinden gidiyor hiç çekilmez

milenix

80+ Gold

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,719
İsim
marilyn
ne göz kaldı ne kafa herşeyden darbe yiye yiye
valla hocam ilişki tavsiyesi falan hiç veremem hiç bir ilişkim olmadı olacağınıda sanmıyoum aseksüel değilim cinsellik haricinde karşı cinsi çekici bulmuyorum obje demiyorum kadınlara yanlış anlamayın sadece aşk denen şeyin hormondan ibaret olduğunu düşünüyorum linç falan yiyebilirim belki bunu dediğim için ama öyle hiç bir kadın ile sohbet sarmıyor çoğu cinsimlede sarmıyor gerçi genel olarak insanlar ile sohbet sarmıyor sanalda sağda solda yada yabancı ülkelerde sohbet ettiğim insanlar ile daha çok eğleniyorum daha verimli geçiyor

benim böyle olduğum seninde böyle olacağın anlamına gelmiyor umarım 80-90 lardaki gibi gerçek bir ilişki yaşayabilirsin hayatına yük olmayacak yükünü hafifletecek bir eş önüne bakmakta fayda var giden gitti kalan kaldı

milenix

80+ Gold
valla hocam ilişki tavsiyesi falan hiç veremem hiç bir ilişkim olmadı olacağınıda sanmıyoum aseksüel değilim cinsellik haricinde karşı cinsi çekici bulmuyorum obje demiyorum kadınlara yanlış anlamayın sadece aşk denen şeyin hormondan ibaret olduğunu düşünüyorum linç falan yiyebilirim belki bunu dediğim için ama öyle hiç bir kadın ile sohbet sarmıyor çoğu cinsimlede sarmıyor gerçi genel olarak insanlar ile sohbet sarmıyor sanalda sağda solda yada yabancı ülkelerde sohbet ettiğim insanlar ile daha çok eğleniyorum daha verimli geçiyor
bende önceden öyle düşünüyordum ama yaşayınca insan sırf cinsellikle alakası olmadığını anlıyor (ama tabikide haklısınız ilişkilerin 99%unda bencede aşk fln yok sırf iki tarafda cinsel ihtiyacını tatmin etmek için yalan ilişki kuruyor) arkadaşlık konusunda arkadaş ortamınıza göre değişir kafa dengi olduğunuz birini bulmanız önemli yoksa kimseyle konuşurken zevk alamazsın

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....

niye?
Ahh evt benimde sebeplerim var yoksa intihar etmek çok basit ama arkamda bırakmak istemediğim ve yapmak istediğim şeyler var yapamıycağım şeyler hayal ediyorum ve bu beni yoruyor çok halsiz kaldım yoruldum dünyanın kahrını çekip sevilmeyi beklemekten sıkıldım eğer bi anlamı yoksa neden varız neden sabah uyanıp saçma işlerimize gidip paramızı kazanıoruz midemiz neden acıkıor bunu neden yapıyoruz hiç bişeyin hiç bi anlamı yok boşuz dünya dönüyor ama oda neden döndüğünü bilmior bunu insanlara söleyince beni azarlıorlar ve ŞÜKRET diyip bağırıyorlar ümidim kalmadı yaşamak istemiorum acı çekmekte istemiorum ölmenin acı verdiğini bilip ölmek isteyip ama ölmekten korkmak böle bişey çünkü acısı büyük oluyor yani bişeyi isteyip ama istememek arasinda kalmak gibi ama bu sefer farklı çocuk deilim ve markette çikolata seçmiorum hayatımı sürdüre bilirmiyim sürdüremezmiyim nasıl olucak bana nolucak beni neler beklior diye korkmaktan çok bunaldım........ büyüdüm artık ve sorumluluklarım var ama artık çok sıkıldım hersey acı verior💔

Özür dilerim ben sadece biraz duygusal biriyim keşke artık olgunlaşsam 1 sene sora askere gidicem napıorum ben geçmişi arkamda bırakıp unutmam lazm artık 13 yaşımda deilim toparlayamıorum bu yük çok fazla düşünmek beni yoruyor sanki herkes düşmemi görmek istiyor elimi uzatıcak kimsem yok yanlızım tıpkı diğer insanlar gibi tek geldik tek gidices önemli olan nasıl yaşadığımız peki ya ben tutunmak için kendime ne demeliyim offff hiç bişey bilmiyorum kayboldum sanki her taraf karanlık ve ben tam ortasındayım çıkmaz bi sokaktayım ve üşüyorum üstümü örtücek bi annem yok.... özür dilerim bu konuyla alakasız biraz kötü hissediorum her zaman olduğumdan daha fazla hemde çok pardon Önemsiz okumanıza gerek yok sadece içimi döküyorum klavyelere o kadar çok pardon

milenix

80+ Gold
Ahh evt benimde sebeplerim var yoksa intihar etmek çok basit ama arkamda bırakmak istemediğim ve yapmak istediğim şeyler var yapamıycağım şeyler hayal ediyorum ve bu beni yoruyor çok halsiz kaldım yoruldum dünyanın kahrını çekip sevilmeyi beklemekten sıkıldım eğer bi anlamı yoksa neden varız neden sabah uyanıp saçma işlerimize gidip paramızı kazanıoruz midemiz neden acıkıor bunu neden yapıyoruz hiç bişeyin hiç bi anlamı yok boşuz dünya dönüyor ama oda neden döndüğünü bilmior bunu insanlara söleyince beni azarlıorlar ve ŞÜKRET diyip bağırıyorlar ümidim kalmadı yaşamak istemiorum acı çekmekte istemiorum ölmenin acı verdiğini bilip ölmek isteyip ama ölmekten korkmak böle bişey çünkü acısı büyük oluyor yani bişeyi isteyip ama istememek arasinda kalmak gibi ama bu sefer farklı çocuk deilim ve markette çikolata seçmiorum hayatımı sürdüre bilirmiyim sürdüremezmiyim nasıl olucak bana nolucak beni neler beklior diye korkmaktan çok bunaldım........ büyüdüm artık ve sorumluluklarım var ama artık çok sıkıldım hersey acı verior💔
benimki daha çok dini ve arkamda bırakmak istemediklerim var şuan hayata dair birkaç dayanağım var ve gün geçtikçe onlara daha fazla bağlanıyorum ama nasıl olmasın ki en yakınım dediklerim arkadan bıçaklamış...

Özür dilerim ben sadece biraz duygusal biriyim keşke artık olgunlaşsam 1 sene sora askere gidicem napıorum ben geçmişi arkamda bırakıp unutmam lazm artık 13 yaşımda deilim toparlayamıorum bu yük çok fazla düşünmek beni yoruyor sanki herkes düşmemi görmek istiyor elimi uzatıcak kimsem yok yanlızım tıpkı diğer insanlar gibi tek geldik tek gidices önemli olan nasıl yaşadığımız peki ya ben tutunmak için kendime ne demeliyim offff hiç bişey bilmiyorum kayboldum sanki her taraf karanlık ve ben tam ortasındayım çıkmaz bi sokaktayım ve üşüyorum üstümü örtücek bi annem yok.... özür dilerim bu konuyla alakasız biraz kötü hissediorum her zaman olduğumdan daha fazla hemde çok pardon Önemsiz okumanıza gerek yok sadece içimi döküyorum klavyelere o kadar çok pardon
sıkıntı yok bende yoruldum her gün birşeyleri dert etmekten

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
sıkıntı yok bende yoruldum her gün birşeyleri dert etmekten
Tsk ederim beni dinlediğin için bazı insanlar... neyse tşk ederim konunu kirletmek istemezdim ama yinede saol anlayışın için umarım mutlu olursun yeter ki ümidini kesme sevdiğin şeyleri yap mutlu kal

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
sen de yalnız ölmeye mahkumsun. ucube.
Hakaret + toxiclik. Bi bitin üremeyin a'. ben güldüm geçtim niye niye sizde bu özellik niye yok. Herkese hakaret edip aşşağılayın birisin sende şu an yalnız olmasan bile yalnız öleceksin galiba. tiksindim iki yorumunu da görünce.

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
soru başlıktaki gibi sevdiğim kıza açılacağım bugün görüşme ihtmalimiz var ne diyeceğimde kafa mı kurcalıyor ben seni seviyorum demeyi düşünüyorum kısa ve öz olduğundan sizce ne demeliyim?
savas cebeci dinleme öyle git lütfen

savas cebeci dinleme öyle git lütfen
oha kac ay oldu yeni farkettim nikah bile koymuslardır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,041,452