base price 1672 csfloat'da.arkadaslar bu eldıven mantıklı mı cok para ama 2-3k dolara satan var 1700 satanda var ne yapmalıyım
terminalden çıkınca trade ban olmuyor hocam direk satabiliyorsunuz diye biliyorum1 haftada ne olur artık oda bellı degıl tabi 65k vermekte mantıklı gelmıyor elımde kalırsa dıye
Kesinlikle öyle, şu an trade banı bekleyen vardır yada senin gibi çıkartmış olan vardır trade bandan sonra bi koyarlar item düşer, aradaki fark risk almaya değmez diye düşünüyorum, şahsen ben girmezdim, eğer beğenip kullanıcaksan ayrı tabikide.1 haftada ne olur artık oda bellı degıl tabi 65k vermekte mantıklı gelmıyor elımde kalırsa dıye
terminalden çıkınca trade ban olmuyor hocam direk satabiliyorsunuz diye biliyorum
ayn hocam bende oyle dusunuyorum 150-200 dolar olsa neysede 1500 dolar yaniKesinlikle öyle, şu an trade banı bekleyen vardır yada senin gibi çıkartmış olan vardır trade bandan sonra bi koyarlar item düşer, aradaki fark risk almaya değmez diye düşünüyorum, şahsen ben girmezdim, eğer beğenip kullanıcaksan ayrı tabikide.