CS2 Bıçak Alınır Mı?

10000 e kadar düşünüyorum hocam ame ne kadar ucuz o kadar iyi
bu ikili nasıl

730_52.webp

Burada görmüşken eğer fikri olan varsa Faceit'te görevleri tamamlayıp bıçak veya silah düşüren var mı

Bir ara bende 200-250 bin TL civarı envanter dizdim de belli zamandan sonra heves kalmıyor bence ama alınır sonuçta valorant oynayıp oraya basacagina CS2 ye basmak daha mantıklı geliyor ileride paranı geri alırsın hatta belkide katlayıp alırsın sorun olmaz

Bir ara bende 200-250 bin TL civarı envanter dizdim de belli zamandan sonra heves kalmıyor bence ama alınır sonuçta valorant oynayıp oraya basacagina CS2 ye basmak daha mantıklı geliyor ileride paranı geri alırsın hatta belkide katlayıp alırsın sorun olmaz
Hiç bir şey paranı istedigin zaman geri alıyorsun sonuçta valorant veya lol e farklı tür trade aistemi olmayan oyunlara 5k yatıeaan 250k dan daha zarar sonuçta geri alamazsın

Hocam peki yukarda bahsettiğimiz combolardan hangisi sence daha güzel biraz kararsızım farklı bıçaklarda düşünüyorum ama kukri animasyonu baya iyi

bütçen varsa alınır satmak istediğinde paraya çevirebildiğin için çok sorun değil çeviremesen bile sonuçta bu bir zevk tamamen keyfin bilir

Hocam peki yukarda bahsettiğimiz combolardan hangisi sence daha güzel biraz kararsızım farklı bıçaklarda düşünüyorum ama kukri animasyonu baya iyi
Slaughter sanırım kukri değil mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,204
Üyeler
188,898
Son üye
mehmetyilmaz7
Geri