Sizce Bu Kilo Verme Yöntemi Nasıl

bol bol su içip spor yapmadan sağlıklı kilo verilmiyor. beslenmenin de dengeli olması lazım. az az yiyip öğün sayını artırmalısın. mesela ara öğün olarak elma, ceviz, fındık, muz gibi şeyler yemeli ve vücudu aç bırakmamalısın.

bak,bu şekilde saglıklı kilo veremezsin.versende çok hızlı şekilde geri alırsın.onun yerine sabah 30 dk yürüyüş,öglen yemeginden 2 saat sonra 45dk full body 15 dk hiit kardiyo yapıp,günde 3 ögün yemek yersen,(ve proteinli beslenirsen)güzel kilo verirsin.kaslarında artış oluşur hemde bu yöntemle.mesela,benim diyetim şöyle;

sabah 3 yumurta,1 dilim kepekli ekmek,peynir yeşillik domates,10 adet tuzsuz zeytin.(istersen yumurtayı omlet yapabilirsin.ama yumurtaya tuz atma)
2 saat sonra 30 dk yürüyüş

öglen bir tabak pilav,1 tabak sebze ymegi,1 kase yogurt 10 fındık,1 dilim kepekli ekmek.(sebze yemegi veya pilav yerine et tüketilirse çok dha iyi olur)
öglen yemeginden sonra 45 dk full body antreman,15 dk antreman sonu hiit kardiyo

akşam yemegide öglen ile aynı.sadece fındık ve ekmek yok.

antreman ise 1 gün var,bir gün yok.istegine ve kendine göre degiştirebilirsin bu listeyi.ama ben bu şekilde yapıyorum.

NOT:eger ki maddi durumun et almaya yetmiyorsa,bol bol baklagil tüket.ama elinden geldigince et tüketmeye çalış.,

2,5 , 3 ,3,5 litre de su tüket.

Kendini aç bırakmak saç dökülmesi vb. bir çok sağlık sorununa yol açar. Kahvaltıyı sıkı etme, tamamen doymadan bırak bir saat sonra falan yürüyüşe çık. Öğlen hafif bir şeyler ye öğün olarak, akşama doğru da meyve ye akşam yemeğinde e karnını tamamen doyurma. Pek fazla açlık çekmezsin ve sporla dengeli bir şekilde kilo verebilirsin. Ayrıca sofradan doymadan kalkmanın sünnet olduğunu düşünerek yaparsan sevap da kazanırsın, tek taşla iki kuş o.O2

Sadece Sıkı Kahvaltı Yapıp Günün Geri Kalanında bir şey Yemesem Kilo Verebilirmiyim 1 günde kaçamak günü yapacağım
Aç Kalarak Şok Diyetler Yapmak , Kısa Vadede Kilo verdirse de , Uzun vadede verdiğiniz kiloyu gene alıyorsunuz
3 Ayda 15 kilo verdim , 6 Ayda aynı kiloya geri döndüm
Tavsiyem Yavaş Yavaş Kalori Açığı Oluşturarak Kilo vermeniz

Hafif hafif arttırarak yürüyüş yapabilirsin, eğer bazı şeyleri yemeyi seviyorsan (ekmek, poğaça, tatlı vb.) Bunları hemen kesmek yerine azar azar kesmen tavsiyemdir. Yoksa vücut enerjisiz kalır. Mesela çayına 2 çay kaşığı şeker koyuyorsun ilk başladığında 1.5 kaşık at, 2 gün sonra 1 kaşığa indir, sonra yarım kaşığa kadar düşür. En sonunda şekeri kes. Azar azar indiğin için herhangi bir yokluk hissi yaratmayacaktır. Gün içinde hafif egzersizlerle ısınarak spor yapabilirsiniz. Ama mutlaka ısının çünkü ben zamanında ısınmadan yapıyordum. Ertesi gün heryerim ağrıyordu, emin olun böyle bir şey istemezsiniz. Gerekli egzersizleri yapıp, hamur, şeker, tuz gibi şeyleri çıkarınca diyete gerek kalmadan kilonuzu verebilirsiniz. Tabi böyle diyorum diye her gün 5 pizza yemeyin. Belki 2-3 haftada bir yapabilirsiniz sonuçta sizde insansınız. Akşamları yoğurt yiyin ve yatmadan önce su için, bol bol su için. Ayrıca bu benim tavsiyemdir; eczanelerde ingiliz karbonatı satılır. Bu karbonattan alıp her akşam içtiğiniz suya bir çay kaşığı atıp şeker gibi karıştırın ve onu için. Onunda yararı oluyor.

Başka bir konuya bu mesajı yazmışım, bunları deneyebilirsin.
ama çok aşırı kiloluyum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,260
Üyeler
192,664
Son üye
efeaslan22
Geri