Neler Yeni

Sizce bu paranın kaynağı ne olabilir?

Forum Fedaisi

80+ Bronze
babani polise sikayet et kara paradan buyuk bir mebla suclulari ifsalamaktan odul alirsin baban da sucluysa hak ettigi yere cezaevine gider

kırmızışarapp

80+ Silver
Çocukla uğraşmayın.
Seni tebrik ediyorum. Yaşın küçük belli ama idrak edebilmişsin bazı şeyleri. Durumu araştırmanı ve baban bile olsa tam anlamıyla güvenmemeni tavsiye ederim.
Kimseye güvenmemesi için ders verdim arkadaşa. Yoksa böyle bir harekette bulunacak veya yapacak biri değilim.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,049
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Bu forumda düzgün bilgi alman çok zor. Genelde çocuk/ergen kesim aktif oluyor.
30.000 TL'yi yüklü miktar olarak gördükleri aşikar belli.
Babanla güzelce konuşabilirsin. Hiçbir baba çocuğunun kötülüğünü istemez.

kırmızışarapp

80+ Silver
@cevahirk34 durumu biraz daha araştır. Ona göre polise şikayette bulun. Sanırım isimsiz şikayet bile edebiliyorsun ama bu senin açından kötü olur. Sonuçta senin hesabını kullanıyor. Baban değil sen ceza alırsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu forumda düzgün bilgi alman çok zor. Genelde çocuk/ergen kesim aktif oluyor.
30.000 TL'yi yüklü miktar olarak gördükleri aşikar belli.
Babanla güzelce konuşabilirsin. Hiçbir baba çocuğunun kötülüğünü istemez.
Komik misin ? Maddi durumu sıkıntılı olan biri 30-50k düzenli bir şekilde para atabilir mi bankaya ? Çok büyük bir para değil ama durumu düşününce sıkıntılı bir şeyler var gibi sanki he ? XD

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,461
İsim
uwu
Satılık köprü var ilgilenirsen
Kilosu ne kadar !

Bence hacizliktir karapara aklayan biri bu miktar için uğraşmaz
Bugün babamla birlikte bankaya gittim bankada vadeli hesabım var babam bugün bankada hesabıma 30 bin TL para yatırdı en son 2 ay önce babamla birlikte bankaya gittim o zaman babam bana gel sana bankada bir tane hesap açayım dedi bende gittim açtık sonra babam o zaman hesabı açtığı gün hesabıma 50 bin TL para atmıştı o zaman babama baba bu para senin mi dedim bana yok oğlum bu para benim değil bir arkadaşımın parası onun hesabına haciz gelmiş o yüzden parasını bana verdi bende şimdi parayı senin hesabına atıyorum ben arkadaşımla aramızda anlaştım her ay hesaba gelecek paranın yarısı bizim yarısı da arkadaşımın dedi bir de babam bana o zaman kimseye söyleme sana banka hesabı açtığımı kimse bilmesin dedi sonra babam yine bugün de bana kimseye söyleme dedi bende biraz düşünmeye başladım acaba bu para nereden geliyor diye çünkü babam emekli çalışmıyor aylık 10 bin TL maaş alıyor maddi durumumuz yok bu yüzden bir şey anlayamadım acaba bu paranın kaynağı ne olabilir sizce?
Baban parayı senden mı alıyor kartına mi atiyorsun? Bide babanın son2 ay içinde davranışlarında değişiklik var mı?

Bir baba oğluna böyle bir şey yapmaz saçma sapan konuşmayın, babanı şikayet et nedir ya acaba bunu yazanlar böyle bi durum karşısında harbi babalarına güvenmeyip şikayet falan mı edecek, saçma, babanla sakin bi ortamda oturup konuşmayı dene

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,356
İsim
Muhammed efe
Bugün babamla birlikte bankaya gittim bankada vadeli hesabım var babam bugün bankada hesabıma 30 bin TL para yatırdı en son 2 ay önce babamla birlikte bankaya gittim o zaman babam bana gel sana bankada bir tane hesap açayım dedi bende gittim açtık sonra babam o zaman hesabı açtığı gün hesabıma 50 bin TL para atmıştı o zaman babama baba bu para senin mi dedim bana yok oğlum bu para benim değil bir arkadaşımın parası onun hesabına haciz gelmiş o yüzden parasını bana verdi bende şimdi parayı senin hesabına atıyorum ben arkadaşımla aramızda anlaştım her ay hesaba gelecek paranın yarısı bizim yarısı da arkadaşımın dedi bir de babam bana o zaman kimseye söyleme sana banka hesabı açtığımı kimse bilmesin dedi sonra babam yine bugün de bana kimseye söyleme dedi bende biraz düşünmeye başladım acaba bu para nereden geliyor diye çünkü babam emekli çalışmıyor aylık 10 bin TL maaş alıyor maddi durumumuz yok bu yüzden bir şey anlayamadım acaba bu paranın kaynağı ne olabilir sizce?
Hiç bi arkadaş emanet ettiği paranın yarısını hayrına vermez. Baban birşeyler karıştırıyor. Senin başını da belaya sokmasın bi daha izin verme senin hesabına atmasın. Kendini de riske atmayıp çocuğunu kullanıyor birde. Hey Allah'ımm.

kırmızışarapp

80+ Silver
Bir baba oğluna böyle bir şey yapmaz saçma sapan konuşmayın, babanı şikayet et nedir ya acaba bunu yazanlar böyle bi durum karşısında harbi babalarına güvenmeyip şikayet falan mı edecek, saçma, babanla sakin bi ortamda oturup konuşmayı dene
Kimseye güvenmeyeceksin bu hayatta. Hareketlere bakılırsa şüpheli bir şeyler var. Parlak bir hayat yaşamışsınız sanırım. Kendi babanız iyi diye diğerleri aynı olmuyor xd

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,720
Üyeler
163,707
Son üye
legnikaaaa
Top Bottom