Önde üste toz filtresi yok mu hocam bir de evde kedi köpek varsa ondan olabilir arkadaşın dediği gibi yerden üste almakta mantıklıKasa zemindeyse masa üstüne koymak bir nebzede olsa fayda sağlıyor. Kasa nasıl bu arada? Fan filtresi filan var mı?
Knk masada duruyor, mesh kasanın toz filtresi yok bulamadım aradım çok ama yok bulamadım yaniÖnde üste toz filtresi yok mu hocam bir de evde kedi köpek varsa ondan olabilir arkadaşın dediği gibi yerden üste almakta mantıklı
Hocam internetten alıp kendiniz boyutlandirin ön tarafa yapıştırın toz tehlikeli olabilir sistem içinKnk masada duruyor, mesh kasanın toz filtresi yok bulamadım aradım çok ama yok bulamadım yani
Knk işte gördüm korktum valla kasanın modelini atsam Bi bakma şansın var mı şuan çalışıyorum daHocam internetten alıp kendiniz boyutlandirin ön tarafa yapıştırın toz tehlikeli olabilir sistem için
Archon AC-5025G modeli kasamHocam internetten alıp kendiniz boyutlandirin ön tarafa yapıştırın toz tehlikeli olabilir sistem için
Hocam on panelin genişlik uzunluk ölçün veya kasayı atın bilen arkadaşlar söylesin veya kasanın boyutları varsa bulunurKnk işte gördüm korktum valla kasanın modelini atsam Bi bakma şansın var mı şuan çalışıyorum da
valla modeli attım knk bakarsan sende çok mutlu olurumHocam on panelin genişlik uzunluk ölçün veya kasayı atın bilen arkadaşlar söylesin veya kasanın boyutları varsa bulunur
vallaha hocam adam akıllı söyle bişey bulabildim ama başka bulan varsa atsın baktığım çoğuı ürün çoğu yurt dışındna geliyovalla modeli attım knk bakarsan sende çok mutlu olurum
alan bir kaç tane türk var yorum yapmışlar '' almayın mıknatısını göndermediler diyevallaha hocam adam akıllı söyle bişey bulabildim ama başka bulan varsa atsın baktığım çoğuı ürün çoğu yurt dışındna geliyo
computer case magnetic frame dust filter dustproof cooling - Temu Türkiye
computer case magnetic frame dust filter dustproof and cooling mesh 0 8mm 0 03in holes ultra fine pvc nylon mesh black with magnet stops dust and other tiny particles from entering computer case heat at the lowest price at Temu.www.temu.com
hocam bence gidin mağazadan bakarak alın daha iyi olur mıktanıs olmasına gerek yok ön panele bantla falan yapsanız iş görür herhaldealan bir kaç tane türk var yorum yapmışlar '' almayın mıknatısını göndermediler diye