Neler Yeni

Sizce bu toz normal mi??

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Doğukan Barut
Şu toz katmanına bakar mısınız daha 1 ay oluyor temizleyeli bu kadar tozu nasıl biriktirdi oraya kafayp yicem m2 değiştirdim şimdi Bi söktüm durum bu nasıl toza kapatırız bu kasaları ya 😂😂😂

Ekler

• IMG_20250205_170131.jpg
    IMG_20250205_170131.jpg
    1.1 MB · Hit: 51

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Burhan Bey
Kasa zemindeyse masa üstüne koymak bir nebzede olsa fayda sağlıyor. Kasa nasıl bu arada? Fan filtresi filan var mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Berkay Aydın
Kasa zemindeyse masa üstüne koymak bir nebzede olsa fayda sağlıyor. Kasa nasıl bu arada? Fan filtresi filan var mı?
Önde üste toz filtresi yok mu hocam bir de evde kedi köpek varsa ondan olabilir arkadaşın dediği gibi yerden üste almakta mantıklı

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Doğukan Barut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önde üste toz filtresi yok mu hocam bir de evde kedi köpek varsa ondan olabilir arkadaşın dediği gibi yerden üste almakta mantıklı
Knk masada duruyor, mesh kasanın toz filtresi yok bulamadım aradım çok ama yok bulamadım yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Berkay Aydın
Knk masada duruyor, mesh kasanın toz filtresi yok bulamadım aradım çok ama yok bulamadım yani
Hocam internetten alıp kendiniz boyutlandirin ön tarafa yapıştırın toz tehlikeli olabilir sistem için

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Doğukan Barut
Hocam internetten alıp kendiniz boyutlandirin ön tarafa yapıştırın toz tehlikeli olabilir sistem için
Knk işte gördüm korktum valla kasanın modelini atsam Bi bakma şansın var mı şuan çalışıyorum da
Mesaj otomatik birleştirildi:

Archon AC-5025G modeli kasam

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Berkay Aydın
Knk işte gördüm korktum valla kasanın modelini atsam Bi bakma şansın var mı şuan çalışıyorum da
Hocam on panelin genişlik uzunluk ölçün veya kasayı atın bilen arkadaşlar söylesin veya kasanın boyutları varsa bulunur

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Doğukan Barut
Hocam on panelin genişlik uzunluk ölçün veya kasayı atın bilen arkadaşlar söylesin veya kasanın boyutları varsa bulunur
valla modeli attım knk bakarsan sende çok mutlu olurum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,330
Üyeler
167,093
Son üye
EmreBeyy
Top Bottom