Sizce CS2 biter mi ? yatırım mantıklı mı ?

Reaksiyon skoru
91
Selamlar öncelikle sorum şu babam 800 dolara yakın bi para verdi hayatta çok fazla harcamam yok bi ihtiyacımda yok o yüzden cs ye skin alayım dedim hem yatırım olur değerlenirse satarım hemde oyuna keyif alırım diye vs. size sorum şu 2-3 yıla veya ileriki zamanlarda sizce CS2 biter mi ? çünkü hem çok büyük bir oyun hemde çok büyük bir pazarı var sizin düşünceleriniz nedir yatırmam mantıklı mı ?

Selamlar öncelikle sorum şu babam 800 dolara yakın bi para verdi hayatta çok fazla harcamam yok bi ihtiyacımda yok o yüzden cs ye skin alayım dedim hem yatırım olur değerlenirse satarım hemde oyuna keyif alırım diye vs. size sorum şu 2-3 yıla veya ileriki zamanlarda sizce CS2 biter mi ? çünkü hem çok büyük bir oyun hemde çok büyük bir pazarı var sizin düşünceleriniz nedir yatırmam mantıklı mı ?
şuan yumurtadan çıkmayı bekleyen bir yumurta gibi horoz ölüde çıkabilir sağda

CS2'nin bitmesi için bir devenin, yüzük kadar küçük bir deliğin içinden geçmesi gerekiyor.

Sana kalmış şuan CS2 ve valorant mesela kolay kolay bitmez rakip bu tarzda çok oyun olmadığı için yatırım yaparsın veya kasadan güzel bir skin çıkarsa karşılığını alırsın diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
800 Dolarlık bir parayla cs2 ye mi yatırım yapacan aga

Valve csgo ya önem verseydi valorant diye bir şey cs2 çıkana kadar olmazdı.Valve çok önemsemiyor cs2 yi.800 doları elinde tut daha mantıklı.

800 dolarla hisse senedi al niye skin alıyon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valve csgo ya önem verseydi valorant diye bir şey cs2 çıkana kadar olmazdı.Valve çok önemsemiyor cs2 yi.800 doları elinde tut daha mantıklı.
sanki farklı oyunmuş gibi valoyla ne alakası var bir nevi güncelleme geldi cs ye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valorant asla cs2ye yaklaşamayacak

koca yıkılmaz denen imparatorluklar yıkıldı gitti büyük konusma
CS dediğimiz seri 20 yıldan fazladır var. Hala daha en aktif oyuncular CS'de ve Steam'e en çok pay kazandıran CS. CS2 bitmez, bu konu hakkında da büyük konuşurum. CS2'ye yaklaşabilecek bir rakip yok.

CS son hamleleri ile kendini bir yokuşa soktu benim fikrimce. 800 dolar gibi bir parayı CS`ye yatırmak saçma olur, elinde tut daha mantıklı. Bazıları CS yıkılmaz diyor ancak yıkılmasa bile çok fazla oyuncu kitlesi kaybediyor ve kaybedecek.

Mesaj bitti whatsapp geldi. Msn bitti skype geldi o bitti bu geldi. her şey her an bitebilir bu kadar kesin kararlı olmayın.
O kadar parayı oyuna yatırmak bana göre saçmalık dolarda kalsa yine kazandırır hatta altın alsan daha da garanti. Belki az kazandırır ama oyuna göre paranın sende kalma olasılığı çok daha yüksek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,125
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri