Neler Yeni

Sizce CS2 biter mi ? yatırım mantıklı mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Ali
Selamlar öncelikle sorum şu babam 800 dolara yakın bi para verdi hayatta çok fazla harcamam yok bi ihtiyacımda yok o yüzden cs ye skin alayım dedim hem yatırım olur değerlenirse satarım hemde oyuna keyif alırım diye vs. size sorum şu 2-3 yıla veya ileriki zamanlarda sizce CS2 biter mi ? çünkü hem çok büyük bir oyun hemde çok büyük bir pazarı var sizin düşünceleriniz nedir yatırmam mantıklı mı ?

Hanaz

80+ Gold
Selamlar öncelikle sorum şu babam 800 dolara yakın bi para verdi hayatta çok fazla harcamam yok bi ihtiyacımda yok o yüzden cs ye skin alayım dedim hem yatırım olur değerlenirse satarım hemde oyuna keyif alırım diye vs. size sorum şu 2-3 yıla veya ileriki zamanlarda sizce CS2 biter mi ? çünkü hem çok büyük bir oyun hemde çok büyük bir pazarı var sizin düşünceleriniz nedir yatırmam mantıklı mı ?
şuan yumurtadan çıkmayı bekleyen bir yumurta gibi horoz ölüde çıkabilir sağda

Bura.K

80+ Silver
CS2'nin bitmesi için bir devenin, yüzük kadar küçük bir deliğin içinden geçmesi gerekiyor.

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Sana kalmış şuan CS2 ve valorant mesela kolay kolay bitmez rakip bu tarzda çok oyun olmadığı için yatırım yaparsın veya kasadan güzel bir skin çıkarsa karşılığını alırsın diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
800 Dolarlık bir parayla cs2 ye mi yatırım yapacan aga

Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Uzun huysuz
Valve csgo ya önem verseydi valorant diye bir şey cs2 çıkana kadar olmazdı.Valve çok önemsemiyor cs2 yi.800 doları elinde tut daha mantıklı.

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,615
İsim
Anon
800 dolarla hisse senedi al niye skin alıyon
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valve csgo ya önem verseydi valorant diye bir şey cs2 çıkana kadar olmazdı.Valve çok önemsemiyor cs2 yi.800 doları elinde tut daha mantıklı.
sanki farklı oyunmuş gibi valoyla ne alakası var bir nevi güncelleme geldi cs ye
Mesaj otomatik birleştirildi:

valorant asla cs2ye yaklaşamayacak

Bura.K

80+ Silver
koca yıkılmaz denen imparatorluklar yıkıldı gitti büyük konusma
CS dediğimiz seri 20 yıldan fazladır var. Hala daha en aktif oyuncular CS'de ve Steam'e en çok pay kazandıran CS. CS2 bitmez, bu konu hakkında da büyük konuşurum. CS2'ye yaklaşabilecek bir rakip yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Celal Kopuk
CS son hamleleri ile kendini bir yokuşa soktu benim fikrimce. 800 dolar gibi bir parayı CS`ye yatırmak saçma olur, elinde tut daha mantıklı. Bazıları CS yıkılmaz diyor ancak yıkılmasa bile çok fazla oyuncu kitlesi kaybediyor ve kaybedecek.

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Sinan
Mesaj bitti whatsapp geldi. Msn bitti skype geldi o bitti bu geldi. her şey her an bitebilir bu kadar kesin kararlı olmayın.
O kadar parayı oyuna yatırmak bana göre saçmalık dolarda kalsa yine kazandırır hatta altın alsan daha da garanti. Belki az kazandırır ama oyuna göre paranın sende kalma olasılığı çok daha yüksek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,984
Üyeler
164,079
Son üye
Metehacalk
Top Bottom