Neler Yeni

Sizce dava yer miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Fatih Karademir
Arkadaşlar merhaba. Hemen konuya geçeceğim Bu gönderi de komik mi yazan birisine komik diye cevap verdim. Bambaşka biriside suç duyurusunda bulundum dedi. bir şey çıkacağını sanmıyorum ama sizce çıkar mı? Sicile işlenir mi? Benim ona açabileceğim karşı bir dava var mı? Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleme:

Prexeon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Burak Demir

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
lappelduvide
Arkadaşlar merhaba. Hemen konuya geçeceğim Bu gönderi de komik mi yazan birisine komik diye cevap verdim. Bambaşka biriside suç duyurusunda bulundum dedi. bir şey çıkacağını sanmıyorum ama sizce çıkar mı? Sicile işlenir mi? Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
hocam ben her ihtimale karşı komik olabilir ama hiçbir yere hiçbir şey yazmıyorum bizim ülkemiz çok tuhaf her an her şey olabiliyor maalesef

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Fatih Karademir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ben her ihtimale karşı komik olabilir ama hiçbir yere hiçbir şey yazmıyorum bizim ülkemiz çok tuhaf her an her şey olabiliyor maalesef
Hakaret etmedim ki hocam. Kişinin konuyla alakası yok gelmiş dava edicem demiş. Ben fikrimi beyan ettim. Bu kendini bilmez şahıs kesin kolpa atıyor zaten de yine hani olurda bir ihtimal yer miyim dedim.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Alihan YILMAZ
En fazla bir kaç Ay hapis yersin.

brkdrmn7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
711
İsim
Burak
Hakaret etmedim ki hocam. Kişinin konuyla alakası yok gelmiş dava edicem demiş. Ben fikrimi beyan ettim. Bu kendini bilmez şahıs kesin kolpa atıyor zaten de yine hani olurda bir ihtimal yer miyim dedim.
Bisey olmaz olursa da hiç bisey çıkmaz hatta sen ondan şikayetçi olursun TCK 267 bağlamında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mezun olana kadar bedava hukuki bilgi
Bi seneye parayla

Hocam küfür edenler o kadar yemiyor ne hapsi?
Hapis diyenler Ya seninle dalga geciyor yada hukuk bilmiyorlar .d bu sebepten hapis yatmazsın

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Alihan YILMAZ
Suça teşvik var. Taklit edenler olur ve yaygın bir moda haline gelebilir. Bu durumda hapis yatarsın. Ama içeride kimseyle takışmazsan, iyi halden bir hafta erken çıkabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Fatih Karademir
Bisey olmaz olursa da hiç bisey çıkmaz hatta sen ondan şikayetçi olursun TCK 267 bağlamında

Mezun olana kadar bedava hukuki bilgi
Bi seneye parayla

Hapis diyenler Ya seninle dalga geciyor yada hukuk bilmiyorlar .d bu sebepten hapis yatmazsın
TCK 267 bu bilgi için teşekkür ederim hocam. Eğer böyle bir durum olursa beni uğraştırdığından dolayı ben onu uğraştırıcam.

Suça teşvik var. Taklit edenler olur ve yaygın bir moda haline gelebilir. Bu durumda hapis yatarsın. Ama içeride kimseyle takışmazsan, iyi halden bir hafta erken çıkabilirsin.
Ne suça teşviki hocam? :D @brkdrmn7 hocamın dediği gibi hapis alınmaz bu durumdan haksız mı yani?

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
TCK 267 bu bilgi için teşekkür ederim hocam. Eğer böyle bir durum olursa beni uğraştırdığından dolayı ben onu uğraştırıcam.

Ne suça teşviki hocam? :D @brkdrmn7 hocamın dediği gibi hapis alınmaz bu durumdan haksız mı yani?
Hocam yorumunuzu gördüm bende dava açıyorum
Saka bi yana böyle birşeye dava açmaz açamaz kanunda herşeye dava acilsaydi şuan boş salon bulamazdik amerika değiliz malesef

yilmazss0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Tarık Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Arkadaşlar merhaba. Hemen konuya geçeceğim Bu gönderi de komik mi yazan birisine komik diye cevap verdim. Bambaşka biriside suç duyurusunda bulundum dedi. bir şey çıkacağını sanmıyorum ama sizce çıkar mı? Sicile işlenir mi? Bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
1709887059367.png

Top Bottom