Öneri Sizce Halı Paspas mı Yoksa Havuzlu Paspas mı?

enesbkds

80+
Reaksiyon skoru
30
İkisi arasında kararsız kaldım
Halı paspas görünüş olarak güzel ve daha premium hissettiriyor ama havuzlu paspaslarda kum taş gibi şeyleri içinde tutuyor ancak görüntüsü kötü
zaten arabayıda 1 2 ayda bi süpürüyorum her türlü temizlik yapıyorum siz ne önerirsiniz

İkisi arasında kararsız kaldım
Halı paspas görünüş olarak güzel ve daha premium hissettiriyor ama havuzlu paspaslarda kum taş gibi şeyleri içinde tutuyor ancak görüntüsü kötü
zaten arabayıda 1 2 ayda bi süpürüyorum her türlü temizlik yapıyorum siz ne önerirsiniz
Halı paspas yaz için plastik olanlar kış için geçer arabalarla çok haşır neşir biri olarak halı paspas adamdır bu arada..
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1-2 ayda bir araba mı temizlenir hasta olursun

Halı paspas yaz için plastik olanlar kış için geçer arabalarla çok haşır neşir biri olarak halı paspas adamdır bu arada..
bende senin gibi kanka o halıya basma hissiyatı çok güzel ama mesela halıların kenarı düz olduğu için pislikler ordan çıkıyor taban halısına gidiyor havuzluda içinde kaldığı için böyle bir karamsarlığa düştüm

terapi gibi geliyor AHAHHAHHA

bende senin gibi kanka o halıya basma hissiyatı çok güzel ama mesela halıların kenarı düz olduğu için pislikler ordan çıkıyor taban halısına gidiyor havuzluda içinde kaldığı için böyle bir karamsarlığa düştüm

terapi gibi geliyor AHAHHAHH
Halı paspasa jant ilacı sık halı fırçasıyla fırçala tertemiz olur yıkamaana gerekte kalmaz galericiyim sen beni dinle..

Bence halı. Düzenli temizlediğin sürece sürekli pislik tutmaz.

ben havuzlu seviyorum isteristemez çamurlu ayakkabi ile biniliyor . - halının yerini kimse tutamaz ama -

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,290
Üyeler
192,675
Son üye
Kayra Bey
Geri