SİZCE HANGİ PSU ALMALIYIM ?

Teşekkürler hocam bilgilendirme için 11k ya çıktı işler değişti :D yeni seri 9k olsa iyiymiş. Ben de C750 var ama muhtemelen kurtarmaz baya sessiz ve soğuk çalışıyordu o yüzden farklı marka bakmak istememiştim. Rajintek cratos A tier gösteriyor fiyatı da baya uygun ama bilemiyorum.

Teşekkürler hocam bilgilendirme için 11k ya çıktı işler değişti :D yeni seri 9k olsa iyiymiş. Ben de C750 var ama muhtemelen kurtarmaz baya sessiz ve soğuk çalışıyordu o yüzden farklı marka bakmak istememiştim. Rajintek cratos A tier gösteriyor fiyatı da baya uygun ama bilemiyorum.
Şaşırdım kaldım hocam :D

O fiyata göre gayet kaliteli bir model alabilirsin. Üreticisi SANR.

BEYAZ SİSTEM NZXT H9 ELITE BEYAZ
AORUS KULLANAN VAR MI ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BEYAZ SİSTEM
bende de beyaz sistem var ama psuyu hiç görmüyorum kasanda da öyle bir şey varsa psu siyah alınıp kabloları beyazla değiştirilebilir

FİYAT 11 K BANDINA ÇIKTI BENCE GEREK YOK

BENİM SİSTEM BEYAZ DÜŞÜNÜYORUM PSU SİYAH MI ALSAM BEYAZ MI DİYE
KASANIN ARKASINDA ÇOK GÖZÜKMEYECEK ÖNEMLİ OLAN KALİTE
Bence de 11k çok oldu. Hocam asus rog vardı 8500 e bitmiş yani hiç önemli değilse rog alınabilirdi.

Dostum beyaz istemiyorsan Enermax 1200W al geç fazlasıyla yeter sana.
Hocam Enermax SPL's PSU Tier List de B tier gösteriyor Rajintek cratos A tier gösteriyor. Sizin bilginiz var mı?

Bence de 11k çok oldu. Hocam asus rog vardı 8500 e bitmiş yani hiç önemli değilse rog alınabilirdi.

Hocam Enermax SPL's PSU Tier List de B tier gösteriyor Rajintek cratos A tier gösteriyor. Sizin bilginiz var mı?
Transient response testinde iyi olmadığını belirtmişler. Elimde bunun doğru olduğunu doğrulayacak bir kaynak yok lakin A tier sayılabilir. Cratos modelleriyle aynı PCB'yi kullanıyorlar zaten. Üreticileride aynı.

Transient response testinde iyi olmadığını belirtmişler. Elimde bunun doğru olduğunu doğrulayacak bir kaynak yok lakin A tier sayılabilir. Cratos modelleriyle aynı PCB'yi kullanıyorlar zaten. Üreticileride aynı.
Anladım hocam teşekkür ederim. En son 3 sene önce PC toplamıştım piyasadan baya uzak kaldım özellikle PSU fiyatları uçmuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,612
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri