Yardım Sizce hangisi tercih edilmeli?

İnno3d ve colorful gayet iyi markalarıdır ama gainwarda bulaşma derim.
hocam colorful marka olarak iyi de bu kartı bana bi garip geldi çünkü incelemesi falan da yok Türkiye de sence alınır mı bu?

hocam colorful marka olarak iyi de bu kartı bana bi garip geldi çünkü incelemesi falan da yok Türkiye de sence alınır mı bu?
Bende bu modeli ilk defa gördüm çok şık duruyor inceleme yok ama sorun çıkacağını da sanmam distribütörü sinerji en azından trendyol Hepsiburadadan falan daha güvenilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eklemeyi unutmuşum palit de iyi marka hocam.

gainwardın bu ekran kartı ile bir çok hazır sistem de satıldı
perakende ekran kartı da satıldı

olumsuz geri dönüşler olmadı

yarın gece gaming gecesi var

ve sitenin ürün portfötünde

attığınız ürünler araında
gainward ve colorfulun ürünleri mevcut ve çoğunlukla indirime giriyor

1 2 gün içinde alma planınız varsa gaming gecesini bekleyebilirsiniz

INNO3D

Bende bu modeli ilk defa gördüm çok şık duruyor inceleme yok ama sorun çıkacağını da sanmam distribütörü sinerji en azından trendyol Hepsiburadadan falan daha güvenilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eklemeyi unutmuşum palit de iyi marka hocam.

gainwardın bu ekran kartı ile bir çok hazır sistem de satıldı
perakende ekran kartı da satıldı

olumsuz geri dönüşler olmadı

yarın gece gaming gecesi var

ve sitenin ürün portfötünde

attığınız ürünler araında
gainward ve colorfulun ürünleri mevcut ve çoğunlukla indirime giriyor

1 2 gün içinde alma planınız varsa gaming gecesini bekleyebilirsiniz
Ne kadar indirim oluyor hocam yüksekse alırım da %5 falansa gerek yok

Colorful igame Ultra W OC'nin 5070 ti ve üstünde vapor chamberi var ama 5060 Ti'de emin değilim, soğutucu modeli aynı diye illa öyle olmuyor. Ancak diğerler kartlarda vapor chamber yok diye biliyorum ve evet şimdi sitelerinide kontrol ettim onlarda yok.

Colorful özellikle bahsetmemiş ama 5060 Ti Ultra W Duo OC'nin içi böyle, fotoya göre, evet onda da yok. mantıken 3 fanlı model daha iyi olur. Görüntü olarak Ultra W OC istiyorsan da hım pişman etmez herhalde 2 fan vs 3 fan karşılaştırsan güzel olur.

Ekler

• Screenshot 2025-09-04 162845.webp
    Screenshot 2025-09-04 162845.webp
    77.6 KB · Hit: 10
Geri