Cihan Efendi
80+
- Reaksiyon skoru
- 18
Bu arada colorful un ekran kartını ilk defa gördüm Türkiye de incelemesi de yok garip bir kart.
İnno3d ve colorful gayet iyi markalarıdır ama gainwarda bulaşma derim.
Bu arada colorful un ekran kartını ilk defa gördüm Türkiye de incelemesi de yok garip bir kart.
hocam colorful marka olarak iyi de bu kartı bana bi garip geldi çünkü incelemesi falan da yok Türkiye de sence alınır mı bu?İnno3d ve colorful gayet iyi markalarıdır ama gainwarda bulaşma derim.
Bende bu modeli ilk defa gördüm çok şık duruyor inceleme yok ama sorun çıkacağını da sanmam distribütörü sinerji en azından trendyol Hepsiburadadan falan daha güvenilir.hocam colorful marka olarak iyi de bu kartı bana bi garip geldi çünkü incelemesi falan da yok Türkiye de sence alınır mı bu?
Eklemeyi unutmuşum palit de iyi marka hocam.hocam colorful marka olarak iyi de bu kartı bana bi garip geldi çünkü incelemesi falan da yok Türkiye de sence alınır mı bu?
Bende bu modeli ilk defa gördüm çok şık duruyor inceleme yok ama sorun çıkacağını da sanmam distribütörü sinerji en azından trendyol Hepsiburadadan falan daha güvenilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eklemeyi unutmuşum palit de iyi marka hocam.
Ne kadar indirim oluyor hocam yüksekse alırım da %5 falansa gerek yokgainwardın bu ekran kartı ile bir çok hazır sistem de satıldı
perakende ekran kartı da satıldı
olumsuz geri dönüşler olmadı
yarın gece gaming gecesi var
ve sitenin ürün portfötünde
attığınız ürünler araında
gainward ve colorfulun ürünleri mevcut ve çoğunlukla indirime giriyor
1 2 gün içinde alma planınız varsa gaming gecesini bekleyebilirsiniz
Colorful inno3d palit gainward fena marka değiller. Tercih edilebilirler yani.
Onlara bu parayı vereceğine biraz daha ekle bunu al.
![]()
PNY GeForce RTX 5070 OC 12GB GDDR7 192Bit DLSS 4 Ekran Kartı
PNY GeForce RTX 5070 OC 12GB GDDR7 192Bit DLSS 4 Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Performans farkı çok olurmu acaba 5060 ti ve 5070 arasındahttps://www.sinerji.gen.tr/pny-geforce-rtx-5070-oc-12gb-gddr7-192bit-dlss-4-ekran-karti-p-55925 tepe model indirimde değerlendiebilirsin üstüne çıkıp bir tık bütçeni
YT de test videolarını izleyin hocamPerformans farkı çok olurmu acaba 5060 ti ve 5070 arasında