Çözüldü✓ Sizce hangisini almalıyım

Muhammedburak53

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
249
arkadaşlar 6 ay taksit ile alacağım o yüzden burayı seçtim bide 5070 e o kadar para verilirmi demeyin 2 fanlı almak istemiyorum ısınmasından bıktım bu ikisi arasında karar vermem lazım galax çok güzel duruyor asusda öyle ama saoğutması asusun daha iyidir değil mi görüntüde olsun istiyorum ileride bütçe olduğunda kasaya dik konumlandırma yapacağım çünkü sizce hangisi

arkadaşlar 6 ay taksit ile alacağım o yüzden burayı seçtim bide 5070 e o kadar para verilirmi demeyin 2 fanlı almak istemiyorum ısınmasından bıktım bu ikisi arasında karar vermem lazım galax çok güzel duruyor asusda öyle ama saoğutması asusun daha iyidir değil mi görüntüde olsun istiyorum ileride bütçe olduğunda kasaya dik konumlandırma yapacağım çünkü sizce hangisi

cok sey yazılır ama demeyın demıssın demıyorum 2 sı arasında tabıkı asus kalıte cart curt soylemıyorum bıle ama galaxta guzel ama sadece fan rengı ıcınde galax alınmaz asus al

Hocam garanti kısmında galax alırsanız sıkıntı çıkabilir

Hocam garanti kısmında galax alırsanız sıkıntı çıkabilir
ne gibi hocam zaten şuan bende asustan yanayım :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bunu al
hocam bütçe varken kaliteli soğutması olsun istiyorum zaten palitte kullandım asus tuf denemek istiyorum bu sefer

Geri