Sizce IPS panel mi VA mı

Kısaca anlatmak gerelirse
İps en iyi renkleri verir daha pahalıdır genellikle bütçeniz varsa tercih edin
Va en iyi kontrast değerlerini verir renkleri tn kadar kötü değildir fakat ips ile farkı hissedilir
Tn en iyi gecikme değerlerini verir esporcu değilseniz kullanmak saçma renkleri çok kötü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi espor takımındasınız hocam

Sizce IPS panel mi VA TN filan mı. Oyun için kullanacağım arada film filan seyrederim
Rekabetçi oyun oynarım. En ufak tepkime süresi avantajı benim için önemlidir espor camiasında oynıcam dersen Va panel. Ama renk canlılığına önem veririm. Harika bir görsel deneyim yaşamak istiyorum dersen IPS panel

Sizce IPS panel mi VA TN filan mı. Oyun için kullanacağım arada film filan seyrederim
Genel kullanım ve her türlü oyun için ips , sadece fps oyunları daha çok csgo için tn panel .

bu arada ben viewsonic ıps panelden , asus tn panele döndüm. öyle çok kötü bir durum söz konusu değil. panel kalitesi önemlidir. eğer alırsam bundan sonra 2k ıps alırım.

Kısaca anlatmak gerelirse
İps en iyi renkleri verir daha pahalıdır genellikle bütçeniz varsa tercih edin
Va en iyi kontrast değerlerini verir renkleri tn kadar kötü değildir fakat ips ile farkı hissedilir
Tn en iyi gecikme değerlerini verir esporcu değilseniz kullanmak saçma renkleri çok kötü

Hangi espor takımındasınız hocam
Güney Kore takımını tutuyorum e-sporcu değilim ama .

Amazon'da G27FC-A modeli var da satıcısı Amazon olsa önerirdim. Biraz ghostingi var çünkü, rahatsız edecek seviyede olsaydı iade ederdiniz.

XG2405 veya G2422HS olabilir pazardaki güncel monitörler içerisinden.

Amazon'da G27FC-A modeli var da satıcısı Amazon olsa önerirdim. Biraz ghostingi var çünkü, rahatsız edecek seviyede olsaydı iade ederdiniz.

ASUS TUF Gaming VG249Q1A almayı düşünüyorum

6k filanmış hocam xg2405

IPS kesinlike

Büçe varsa İPS panel al direkt ...

Şöyle anlatıyım İPS panel ise VA Tüplü televizyon...
Sana şöyle diyim va hız ve kalite bakımından IPS den iyidir fkt üst seviyelerde yaptıkları IPS paneller fast IPS olarak geçer oda neredeyse va panelle aynı hızı verebiliyor IPS va panele göre tek + sı Renk doğruluğu yoksa oyun için va panel daha akıcı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,037
Üyeler
190,846
Son üye
Doyle
Geri