Neler Yeni

Sizce kim cumhurbaşkanı olacak

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

The Semih

80+ Gold
Hocam KK HDP ile anlaşarak en kötü hatayı yaptı seçimi tayyibe sundu resmen. İnsanlar saf değil terör devreye girerse küskün seçmen bile sandığa gider. ABD felan neden kemali istiyor sanıyorsunuz kukla etmek için, bu CHP li arkadaşlardan 1 tanesini bile dış güçlere karşı duruşumuz hakkında yorum yapmamış, Ekonomi bazen kötüleşir bazen düzelir ama bayrak tektir kaybedersen bir daha bulamazsın. AKP seçmeni bunun o kadar farkında ki açlıkdan ölseler bile Beka için sandığa gider bunu anlamıyor bu yeni nesil arkadaşlar. Tayyip gibi bir adamın karşısına ondan daha sert bir adamın çıkartılması gerekiyor, Emin olun KK Sinan oğanla yarışsa kaybeder.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu videoyu KK yi destekleyen herkes izlesin. Bu adam CHP li

Son düzenleme:

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Berat
rte nin suçları çıkarsa mecliste kalamaz ülkeden kaçar zaten kazanamazsa akp dediğin rtenin üzerine kurulu

pendragon

80+ Bronze
Bence beyni söğüşlenmişler tamda Terliğe oy veririm diyenler. Öyle bir nefretle işlenmişlerki, ne liderlerinin kim olduğunu önemsiyorlar, nede akıllarını kullanıp kimi seçeceklerine karar verebilecek yetilerinin kalmadığını gösteriyor. Yani modern köle yapılmışlar. Efendileri kimi gösterirse onu seçecek ruh haline getirilmişler.

Sence: KÖLE nedir bir fikrini almak istiyorum.

"Şu lider şu özellikleri var, şu faydalı işleri yaptı, bende sonuna kadar destekliyorum" diyenmi KÖLEDİR?

Yoksa

"Liderin kim olduğu, ülkeyi kimin yöneteceği umrumda değil, Birileri bana gösterir bende tıpış tıpış oy veririm. Tuvalet Terliğine bile oy veririm," diyenmi KÖLEDİR?

İyi geceler..
Bana göre 2 side köledir 2 side gününün yarısından fazlasını işte heba edip emeğinin sonucunu alamıyor tek farkı biri bundan şikayetçi olmayıp liderinin yaptıklarıyla övünürken diğeri ise bundan şikayetçi olduğu halde ya susturulur yada elinden şikayet etmekten başka bişey gelmez

İceWolf

80+ Silver
Bana göre 2 side köledir 2 side gününün yarısından fazlasını işte heba edip emeğinin sonucunu alamıyor tek farkı biri bundan şikayetçi olmayıp liderinin yaptıklarıyla övünürken diğeri ise bundan şikayetçi olduğu halde ya susturulur yada elinden şikayet etmekten başka bişey gelmez
Yok birisi liderini destekliyor. Biriside kölesi olduğu gruplara oy vermekten öte, vermeyenlere küfür ediyor. Efendisine o kadar zincirliki, Efendisine köle olmayanlara düşman oluyor. Öyle böyle köle değil, kölelerin şahı.... Hatta efendisi "Yürü lan senin söz hakkın YOK, TIPIŞ TIPIŞ oy vereceksin diyor, Bu kölede tıpış tıpış oy veriyor." Beyin, karakter, onur, düşünce, sentez, analiz SIFIR....

Efendileri uzun yıllardır her kaybettiğinde "Biz kazandık" diyor, bu kölelerin hepsi kazandığını zannediyor. Ama 3 gün sonra kazanana küfürler ediyor. Efendileri 11 seçimdir mağlup, ama bu köleler 11 seçimdir kazananın "çok kazandığını ve gitmesi gerektiğini" söylüyor. Dönüpte 11 seçimdir kaybeden efendilerine "senin gitmen lazım" diyemeyecek kadar ultra köleler.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Volkan Avcı
Erdoğan ikinci turda çok fark atar. KK nın acilen istifa etmesi lazım. İstifa da bir hizmet.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Ömer Keskin
Recep Tayyip Erdoğan aldı bile seçimi tartışmaya gerek bile yok. Sinan Oğan istediği kadar Kemal Kılıçdaroğlu’na destek versin farketmez.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Ömer Keskin

İceWolf

80+ Silver
Adamın zaten her yerde yandaşları var. Kendisini hiç sevmem ama muhalefette muhalefet değil. İki tarafta rezil. Ah be Muharrem İnce sana muhtacız
Aylardır İNCE ye 100.000 lerce hesaptan küfrediyordu, çoluğunu çocuğunu tehdit ediyordu bu TERLİK kitle. Kasetler falan havada uçuşuyodu. Nolduda birden İNCE ye muhtaç oldu bu terlikler. Kendisini sevmezmiş. Sanki herkes senin adayını çok seviyoda :) :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,074
İsim
Burak Karadağ
Aylardır İNCE ye 100.000 lerce hesaptan küfrediyordu, çoluğunu çocuğunu tehdit ediyordu bu TERLİK kitle. Kasetler falan havada uçuşuyodu. Nolduda birden İNCE ye muhtaç oldu bu terlikler. Kendisini sevmezmiş. Sanki herkes senin adayını çok seviyoda :) :)
Ben zaten Muharrem İnce'yi destekliyorum ilk zamandan beridir. Ona kızıpta, takipten çıkan, sonra "Sana muhtacız" diyen o kitleden görme beni aman ha. Genel olarak ülkenin ona muhtaç olduğunu belirtmek istedim. Maalesef adama şantaj uyguladılar.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,673
Üyeler
163,363
Son üye
Atillahan
Top Bottom