Vega64 mining canavarı@RevDeisDou Şey benim bi arkın abisinin pc sinde VEGA 64 8gb ekran kartı varmış mining yapmasını önererek bir hata mı yaptım sence?
Evet o yüzden önerdim zaten bi baktım mh değerine yuh dedim mining canavarı. Önererek doğru mu yaptım forumlara sorabilirsin diyerek buranın link attım. Abisi de 19 yaşında pek önemsemiyormuş kartı Binance hesabını da açabilir.Vega64 mining canavarı
Yok sıkıntı kalmadı. Çok garip bir durumdu. Birden 87 dereceye çıktı kapadım miningi ayarlar sıfırlanmış ayarları tekrar yaptım tekrar açtım miningi Phoenix Miner hata verdi falan gereksiz yere uğraştırdı. Ama en sonunda silip yükledim falan çözdüm şuan gayet iyi kazıyor eskisi gibi.Bir sıkıntı yoksa iyi.
ETH zorluğu artıyor.Çok garip günlük kazancım niyeyse düşmeye başladı. Bu sabah 2.20 falandı şimdi 1.99 dolar oldu. Ve hiç bir mh kaybım yok?? Gittikçe düşüyor.
Normalde eth fiyatı bunu dengelemeliydi... Pool kaynaklı olabilirDaha çok düşer mi böle 1 buçuk dolarlara falan?
LANNN ZORLUK ARTMA ARTIK 1.98 OLDU.Normalde eth fiyatı bunu dengelemeliydi... Pool kaynaklı olabilir
Alıntıyı görüntüle