6kDDR3 4+4 8GB RAM
AMD FX(TM) 6100
ASUS AERO OC 2GB GT1030
ASUS M5A78L-M Lx AM3+ ANAKART
HADRON 300W PSU(2 AY ÖNCE ALINDI 0 ÜRÜN)
emin misiniz hocam
4/4.5k Max daha üstü çok zoooo4rDDR3 4+4 8GB RAM
AMD FX(TM) 6100
ASUS AERO OC 2GB GT1030
ASUS M5A78L-M Lx AM3+ ANAKART
HADRON 300W PSU(2 AY ÖNCE ALINDI 0 ÜRÜN)
en fazla 5-6 kemin misiniz hocam
Bu sistemi o fiyata getirmiş olabilirsiniz ama sistem halinde satarsaniz 3200 e rahatca alıcı bulunur diye düşünüyorum. Bu tarz alanlar parça fiyatına değil direk sistem çalışıyor mu ? Durumuna bakıyor zatenŞaka gibi ya. 3-4-5-6K diyenler var. Ya kardeşim hiç mi piyasayı bilmiyorsunuz? Bilginiz yoksa boş fikriniz olmasın, yanlış yönlendiriyorsunuz. Tüm parçalara tek tek sahibinden, letgo üzerinden bak fiyatı çıkarırsın. 1 dakikalık araştırma ile 2K fiyat çıkardım pazarlıksız. Pazarlık ile daha ucuza toplanabilir bir sistem.
Bu sistemi o fiyata getirmiş olabilirsiniz ama sistem halinde satarsaniz 3200 e rahatca alıcı bulunur diye düşünüyorum. Bu tarz alanlar parça fiyatına değil direk sistem çalışıyor mu ? Durumuna bakıyor zaten
Adam sistem alıyor parça değil. Parça parça toplasa piyasada 7k ya çatır çatır satılan sistemler 5 kusure geliyor zaten. Ben yukarda kendimi düzgün ifade edememişim . Sistem olarak daha pahalıya rahatlıkla satabilir arkadaş.Yahu kardeşim sen alırken deneyerek almayacak mısın? Bir parça sitede 500TL ise o parçanın fiyatı 500TL + pazarlık yapılırsa daha ucuz değil midir? Ne yani ben şimdi çalışıyor diye 1000TL koyayım ve diyeyim ki benim parça çalışıyor diğerleri çalışıyor mu belli değil. Nasıl bir mantık bu?
Adam sistem alıyor parça değil. Parça parça toplasa piyasada 7k ya çatır çatır satılan sistemler 5 kusure geliyor zaten. Ben yukarda kendimi düzgün ifade edememişim . Sistem olarak daha pahalıya rahatlıkla satabilir arkadaş.
Hocam 2700 e ilan attim mesaj atan bile yoken fazla 5-6 k
Parçalarım tertemiz hocam powerim 0, 2.5k gibi bir fiyata bırakmayı düşünüyorumŞaka gibi ya. 3-4-5-6K diyenler var. Ya kardeşim hiç mi piyasayı bilmiyorsunuz? Bilginiz yoksa boş fikriniz olmasın, yanlış yönlendiriyorsunuz. Tüm parçalara tek tek sahibinden, letgo üzerinden bak fiyatı çıkarırsın. 1 dakikalık araştırma ile 2K fiyat çıkardım pazarlıksız. Pazarlık ile daha ucuza toplanabilir bir sistem.
Hocam ilanlara 2.7k çektim fiyat olarak 2.5 civarlarına bırakmayı düsünüyorum uygun bir fiyat mı sizceAdam sistem alıyor parça değil. Parça parça toplasa piyasada 7k ya çatır çatır satılan sistemler 5 kusure geliyor zaten. Ben yukarda kendimi düzgün ifade edememişim . Sistem olarak daha pahalıya rahatlıkla satabilir arkadaş.