Benim bildiğim 50 ve üstü olması lazım 45 olmaz diye biliyorumİlk donem ortalamam 55 ikinci donem 45 gelmesi lazim ikinci donem ilk sinavlsrla ortalamam 30 ikinci sinavlsrim biraz daha yuksek gelicek kopya cekiyorum cunku sizce gecermiyim 15 ortalama lazim
İlk donemle ikinci donemin genel toplam ortalamasi 100 olmasi lazim benim ilk donem 55 ikinci donem 45 olmasi lazimBenim bildiğim 50 ve üstü olması lazım 45 olmaz diye biliyorum
edebiyat nasıl 50 den aşağıysa g.o.İlk donem ortalamam 55 ikinci donem 45 gelmesi lazim ikinci donem ilk sinavlsrla ortalamam 30 ikinci sinavlsrim biraz daha yuksek gelicek kopya cekiyorum cunku sizce gecermiyim 15 ortalama lazim
İlk sinav 20 ama ikinci sinav en az 60 gelir hocada sozluyle gecirir herhalde edebiyattan gecince sinifi geciyormuyuz direk ?edebiyat nasıl 50 den aşağıysa g.o.
forum.donanimarsivi.com
Baraj dersi geçemezsen sınıfı geçemiyosun diye biliyorum , ders ortalamanın da 50 olması lazımİlk sinav 20 ama ikinci sinav en az 60 gelir hocada sozluyle gecirir herhalde edebiyattan gecince sinifi geciyormuyuz direk ?
Direk geçmiyon ama kalırsan kalıyon ya da sorumluluk sınavı falan oluyon siye biliyorumİlk sinav 20 ama ikinci sinav en az 60 gelir hocada sozluyle gecirir herhalde edebiyattan gecince sinifi geciyormuyuz direk ?