Neler Yeni

SİZCE VA PANEL Mİ SS IPS Mİ ?

Senerr

80+ Bronze
aynen kral maksimum 4500 bütçe, koltuk altım hawk, masa falan aldım 4500 kaldı
Beklemek istemiyorsan en kötü bunu al. Normalde Gigabyte G24F2 öneriyorlardı bunu yerine onun fiyatı uçtu.
bu da var.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Doğukan Barut
Beklemek istemiyorsan en kötü bunu al. Normalde Gigabyte G24F2 öneriyorlardı bunu yerine onun fiyatı uçtu.
ayarlanabilir arıyorum knk, şuan elimde 75 hz monitör var, zaten bilmediğim için forum da konu açtım, baktım herkes çağ atlamış 165 hz geçince bende atlamak istiyorum ama boyun düzleşmem var yükselik ayarlı lazım

Senerr

80+ Bronze
ayarlanabilir arıyorum knk, şuan elimde 75 hz monitör var, zaten bilmediğim için forum da konu açtım, baktım herkes çağ atlamış 165 hz geçince bende atlamak istiyorum ama boyun düzleşmem var yükselik ayarlı lazım
Bunları alıp belki pivot standı alırsın sonradan çünkü pivot ve 144 özelliklede 165 hz IPS olan monitör 4500 TL fiyata bulamazsın hemen almak için ama VA var mesela bende önermem onu sana.

2. el alırım diyorsan ayrı konu.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,307
İsim
Furkan Görür
Yüksek hz de ghosting oluyor va panel de

Senerr

80+ Bronze
@barut Yükseklik ayarlı ve pivotlu bir tek bu modeli buldum 180 hz 4500 TL bence güzel model.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Doğukan Barut
@barut Yükseklik ayarlı ve pivotlu bir tek bu modeli buldum 180 hz 4500 TL bence güzel model.
dur knk incelemelerine bakayım hemen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunları alıp belki pivot standı alırsın sonradan çünkü pivot ve 144 özelliklede 165 hz IPS olan monitör 4500 TL fiyata bulamazsın hemen almak için ama VA var mesela bende önermem onu sana.

2. el alırım diyorsan ayrı konu.
geçen aldım itopyadan, sistemsel sıkıntıları olmuş iptal ettiler ürünümü çıldırdım bugün

Senerr

80+ Bronze
dur knk incelemelerine bakayım hemen

geçen aldım itopyadan, sistemsel sıkıntıları olmuş iptal ettiler ürünümü çıldırdım bugün
Benim attığım yakında zamlanacak bence ki önerilen bir model.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Doğukan Barut
hocam en güveneceğin firma amazon burda satici bile amazondu al 5 kere iade et sorgusuz sualsiz alirlar geri itopyadan aldigim urunu ben begenmedim iade edicem diye 1 sayfa yazi yazdim (olu piksel çıkmıştı almayacaklar diye katmadim bile isin icine)
knk hawk koltuk geldi kurdum, yok böyle bir şey, yıllaardır ne ızdırap çekmişim lan ben böyle

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
knk hawk koltuk geldi kurdum, yok böyle bir şey, yıllaardır ne ızdırap çekmişim lan ben böyle
güle güle kullan reis. Ferrariye binmiş kadar oluyor insan Düğün sandalyesinden geçince :d

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Doğukan Barut
knkm şu https://www.hepsiburada.com/lenovo-...ce=pc&utm_term=k&v=1.11.3&wt_pc=akakce.c.k.pc

iyi mi sence, koltuk hawk al dedin aldım valla tavsiylerin iyi şu monitörü de bi değerlendirsen bi incelesen harbi ihtiyacım var sana sahdhajksdas

güle güle kullan reis. Ferrariye binmiş kadar oluyor insan Düğün sandalyesinden geçince :d
allah razı olsun dostum en iyileri de senin olsun adaş olduk artık asdhklakhjsd

sen şimdi şu atıtğım monitörü kendince bi incelesene bekliyorum haberini

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
knkm şu https://www.hepsiburada.com/lenovo-...ce=pc&utm_term=k&v=1.11.3&wt_pc=akakce.c.k.pc

iyi mi sence, koltuk hawk al dedin aldım valla tavsiylerin iyi şu monitörü de bi değerlendirsen bi incelesen harbi ihtiyacım var sana sahdhajksdas

allah razı olsun dostum en iyileri de senin olsun adaş olduk artık asdhklakhjsd

sen şimdi şu atıtğım monitörü kendince bi incelesene bekliyorum haberini
monitör forumun 2 haftadır main konusu zaten bir çok kullanan oldu birçok memnun kalan oldu ama memnun kalmayanlarda oldu forumu ikiye böldü gibi. yine indirimdeki fiyatında olsa hiç düşünmeden al derim yine bütçen yetiyorsa genede alabilirsin ama, ben monitörün aşağı yukarı indirip kaldırmasına ihtiyacım yok dersen https://www.itopya.com/aoc-238-24g2...reesync-premium-fhd-ips-gaming-monitor_u24266 aoc de üzmez seni. bütçene göre ikisinden birini al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,007
Üyeler
167,229
Son üye
szuo
Top Bottom