Az önce filenin sultanları gangsta paradise mı izledim (?)Arkadaşlar sizce videom başarılı mı?
Teşekkür ederim hocam.Az önce filenin sultanları gangsta paradise mı izledim (?)
gayet başarılı olmuş
Teşekkür ederim hocam. Bu önerinizi dikkate alacağım.Başarılı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama kanalının konseptini belirlemen gerekiyor her türden içerik atarsan kanalın tutmaz tutan bir içerikten yürümelisin
Olmus hocamArkadaşlar sizce videom başarılı mı?
Oz B1L0'mu anladim da memed abi ne alaka la
beni nerden tanıonuzTeşekkür ederim hocam.
Teşekkür ederim hocam. Bu önerinizi dikkate alacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@DarkNest @B1L0 @Mehmet Yılmaz @Prmy @Windows 10 Aşığıyım @Windows 11 aşığıyım @Marshal @Kürşat Kütükçü
@Windows 10 Aşığıyım adlı arkadaşı etiketlerken sizi görüp sizi de etiketledim. Rahatsızlık vermemişimdir umarım. Görüşünüz için çok teşekkür ederim. İyi akşamlar iyi forumlar dilerim...beni nerden tanıonuz
video güzel
Evet sonradan aklıma geldi hocam. Görüşünüz için teşekkür ederim.Spikerinde sesi olsaydı daha etkili olurdu.
Yok yok önemli değil. Size de iyi akşamlar. Bu Wİndows X aşığıyım akımını ben başlatmıştım yıllar önce Yani doğru kişiyi etiketlediniz@Windows 10 Aşığıyım adlı arkadaşı etiketlerken sizi görüp sizi de etiketledim. Rahatsızlık vermemişimdir umarım. Görüşünüz için çok teşekkür ederim. İyi akşamlar iyi forumlar dilerim...