Olabilir 30 k kazanıyorum ama haksız oldugum konularda beni desteklemediklerini görünce çıldırıyor insanDostum Technopat'ta da hesabım var. Daha geçen GAMEBOOSTER PSU patladı garantiye girer mi diye sormuyor muydun? Şimdi de günlük 30k kazanıyorum diyip 750tlye sattığın kusurlu ürünün peşine düşüyorsun. Hatalı olduğunu söylediğimizde deliriyorsun. İçini rahatlatmak için konu açmışsın millete laf edip duruyorsun.d
Maaşla çalışan kim günde 30k alıyor kardeşim sallayacaksan ticaret yapıyorum falan de kendini geliştir yalan söylemeyi de mi biz öğretelimKazanıyorummm gel instadan maaş dekontumu atiyim ama haksız oldugumda çıldırıyorum
Unicornlarda gerçek demi??Olabilir 30 k kazanıyorum ama haksız oldugum konularda beni desteklemediklerini görünce çıldırıyor insan
Troll değil git dolaba bak hesabıma ya sizin gibilerin yaş ortalaması küçük ki kime anlatıyorumTrollüyor sanırım arkadaş bizi ben ona kanaat getirdim konuşma tarzından. Sanki ben iadeyi kabul et haksızsın diye yalvarıyormuşum hissiyatına düştüm
Ben alıyorum 30k inanmayan inanmasın bi holdingde calısıyorum 30 k almam normal değil mi?Maaşla çalışan kim günde 30k alıyor kardeşim sallayacaksan ticaret yapıyorum falan de kendini geliştir yalan söylemeyi de mi biz öğretelim
Etmicem ki ben haklıyımm ben benMecbur kabul edeceksin
GERÇEKKK GÖRMEK İSTER MİSİN?Unicornlarda gerçek demi??
Seneye askere gideceğim yazdın yukarda. Ben askere gittiğimde askerlik 1 seneydi dostum yaşımın küçük olmadığını burdan anlayabilirsin Burada kimse seninle tartışmaya çalışmıyor. Konu açıp soru sormuşsun cevap veren adamlara atar gider yapıyorsun.Gençsin kanın hızlı anlıyorum seni. Ama haksızsan haksızsındır. Kendini haklı olarak görmen seni haklı yapmaz. Dolandırma milleti de parasını gönder adamın. İlerde çoluğundan çocuğundan çıkar.Troll değil git dolaba bak hesabıma ya sizin gibilerin yaş ortalaması küçük ki kime anlatıyorum
Hocam sen daha ne uzatıyorsun haklısın dedim sana açıklamada KOLEKSİYONLUK demişim basmıyor mu şeğeşeğe normal günlük dediğim hesap makinesi vsYazdığı yazıyı anlamıyor millete ben haklıyım mavrası atıyor. Uygulama alıcıyı haklı bulup iade ettirince de gel konu aç bakalım kim kimi yanlış açıklamayla kazıklıyor. Şirketlerin iade politikası düzgün olmasa senin gibiler yüzünden insanlar internetten ürün alamaz.d
Alıntıyı görüntüle
Hurda mala koleksiyonluk denmez, tam fonksiyonları çalışan iyi saklanmış sağlam mala denir, biraz genel kültür öğrenin.Hocam sen daha ne uzatıyorsun haklısın dedim sana açıklamada KOLEKSİYONLUK demişim basmıyor mu şeğeşeğe normal günlük dediğim hesap makinesi vs
Tableti kim hesap makinesi olarak alır lan kimi kazıklıyorsun da üste çıkmaya çalışıyorsun sen. Umarım dolandırıcılıktan falan karşı dava açar da mahkeme kağıdı gelince de burada konu açarsın.Hocam sen daha ne uzatıyorsun haklısın dedim sana açıklamada KOLEKSİYONLUK demişim basmıyor mu şeğeşeğe normal günlük dediğim hesap makinesi vs
Hocam tamamda bu dolandırma değil ki abartmayın ben açıklamada youtubeye girer çok iyi tablet pubg oyntatır vs yazmadım ki koleksiyonluk dekor olarak üniteye vs koyabilirsin demek istedim ipadın ilk çıkan serisi bu arada ben seneye gidiyorum askere komutan olarak üni okuyorum şuandaSeneye askere gideceğim yazdın yukarda. Ben askere gittiğimde askerlik 1 seneydi dostum yaşımın küçük olmadığını burdan anlayabilirsin Burada kimse seninle tartışmaya çalışmıyor. Konu açıp soru sormuşsun cevap veren adamlara atar gider yapıyorsun.Gençsin kanın hızlı anlıyorum seni. Ama haksızsan haksızsındır. Kendini haklı olarak görmen seni haklı yapmaz. Dolandırma milleti de parasını gönder adamın. İlerde çoluğundan çocuğundan çıkar.