Fiber altyapınız varsa Turkcell de çok iyi bir paket var 18.00-06.00 arası 100mbps geri kalanı 25 mbps aylık ortalama 105tlÖyle bir şey olmadı da Sanırım en büyük pişmanlık turktelekom internetini geçiş yapmak 16 Mbps diye bağlantı gerçekleşti ancak 10 Mbps den yujari çıkmadı i ternet kesilip duruyor yani turknet hakkında keşke o zaman bilgim olsaymış
rush rk 104 klave 2. günde bozuldu 50tl klavyeden ne bekelenir kiDeğerli Dostlarım bu konu altında marka model farketmeksizin satın aldıktan sonra "Allah kahretsin bunu neden satın aldım" dediğiniz ürünleri ve yaşadığınız problemleri yorumlara bekliyorum.
NOT: Özgür bir forum kurduk herkes her düşüncesini özgürce dile getirebilir. Yorumlar "hakaret" içermediği sürece her üyemiz özgürdür sözüm söz.
rampage mousse sıparıs ettım ıptal ettım 7 aydır odemesı yapılmıyorDeğerli Dostlarım bu konu altında marka model farketmeksizin satın aldıktan sonra "Allah kahretsin bunu neden satın aldım" dediğiniz ürünleri ve yaşadığınız problemleri yorumlara bekliyorum.
NOT: Özgür bir forum kurduk herkes her düşüncesini özgürce dile getirebilir. Yorumlar "hakaret" içermediği sürece her üyemiz özgürdür sözüm söz.