Neler Yeni

Skinny fat'im ne yapmalıyım

Swisones

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yusuf
Merhabalar öncelikle birkac aydır spora gidiyorum boyum 175 75kiloyum ortalama 20-24 yağ oranım var omuzlarım ve kolum pek iyi değil skinny fat im zayıf gibiyim ama bacak ve bel çevrem biraz yağlı bi yandan kilo alıp kas kütlesi eklemek istiyorum bir yandan zaten yağ oranım fazla ne yapmalıyım?

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
762
İsim
Semih Aydın
Kardiyo + Ağırlık çalışmalısın.
Kas kaybına uğramadan yağ yakman lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Sinan Keşli
Merhabalar öncelikle birkac aydır spora gidiyorum boyum 175 75kiloyum ortalama 20-24 yağ oranım var omuzlarım ve kolum pek iyi değil skinny fat im zayıf gibiyim ama bacak ve bel çevrem biraz yağlı bi yandan kilo alıp kas kütlesi eklemek istiyorum bir yandan zaten yağ oranım fazla ne yapmalıyım?
Ağırsağlam ın bu konu hakkında çok güzel videosu var tavsiye ederim

Swisones

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Sinan Keşli
Clean bulk yaparkenmu kardiyo yapmam gerekli yoksa direk yag oranimi azaltmalıyım ve kaca inmesi gerekli yag oranim reis
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eyw bakıcm
Sorduğun sorunun de cevabı dediğim videoda Brom hayırlı geceler

keremk1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
kerem kocaman
antrenmanı beslenmeyi youtube de arastırarak bulabilirsin ama sana tavsiyem proteini bol al alabiliyorsan kilo başına min 2.5 gram al 1.6 yeterli diye göreceksin her yerde ama değil

Top Bottom