oraya git eğer adam akıllı hoca varsa zaten sana antreman ve beslenme programı verirSpor salonuna gitsem olurmu yani anlatsam orda hocaya bana yardımcı olurlarmi
Tm hocam takibe alayim ddurumaore mesaj yazarımoraya git eğer adam akıllı hoca varsa zaten sana antreman ve beslenme programı verir
vermezse bana yaz
eğer daha profesyenel bir eğitim istersen önerebiliceğim hocalar ve personal training olarak.
187'yim 16 yaşımdayım 80 kiloyum ne göbek var ne bir şey spora gittiğimde 75'tim çok yemeye başladım 80 oldumSpor salonuna gitsem olurmu yani anlatsam orda hocaya bana yardımcı olurlarmi
az var gibi gözüküyor yakılır sana tavssiye spora fitnesa gerek yok al birr top ve arkadaş deli gibi basket ya da deli gibi futbol oyna hergün 2 haftada kurtulursun.Ya bi bende mi göbek var yağ olduğunu düşünüyorum çabuk yakılırmı yağ
Hocam brn birazda kas yapmak istiyom spora gitcemaz var gibi gözüküyor yakılır sana tavssiye spora fitnesa gerek yok al birr top ve arkadaş deli gibi basket ya da deli gibi futbol oyna hergün 2 haftada kurtulursun.