selam arkaşlar bütçem 50k ikisi arasında kaldım game garaj işlemci olarak daha iyi fakat hp victus ekran kartı olarak daha iyi kararsız kaldım yardım edin
Hp Victus
Game Garaj
Hp Victus
Game Garaj
casper bilemedim birde işlemci olarak :/hp alınmaz hall sensör kronik arızası var.
Gamegaraj yerine Casperin 5060lı sistemi var. İncelemeleri güzel. Cihaz TV kanalını izleyin o 1-2 saatlik video çekti full inceleme
bilemedim başka kişilerinde fikrini almak istiyorum@penes17 GameGaraj ya da Casper. İkisinden birine karar vermelisin. İyi bir işlemci istiyorum diyorsan GameGaraj, ekran kartım iyi olsun diyorsan da Casper mantıklı duruyor.
excalibur deli ısınıyormuş birde@penes17 GameGaraj ya da Casper. İkisinden birine karar vermelisin. İyi bir işlemci istiyorum diyorsan GameGaraj, ekran kartım iyi olsun diyorsan da Casper mantıklı duruyor.
Reis o bilgiyi kimden öğrendiysen bir daha mesajlarını okuma ve onla konuşma.aga bir ram sıcaklığı diyorsun adam işlemci 120 dereceyi görüyor diyor
evet cihaz tv. casperin plazasına gittiler onlarda bu sorunu ilk kez görmüşler baya bir görüşme yapmış. 32 yerine 16 alıp ram ekleyin daha iyi@penes17 Excalibur G870'in 32 GB modelinde bir Ram sıcaklığı sorunu var. 16 GB olanda bu sorun yok. Zamanla bir 16 daha eklersin, sistem çift kanal olur.