Neler Yeni

Snowman T6 Ultra Kule Tipi Soğutucu / Ryzen 5 3600 OC 4.20GHz/4.5GHz Testleri

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz

Cüneytt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Cüneyt Kurtululuş
Ramler altında kalmıyor. Ram sağında kalıyor.
Alıntıyı görüntüle
Sizinkisi t6 dimi biraz farklı duruyor sanki bide anakartinizin modeli ne acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buradan satın almıştım
Satın aldığınız yere sordum temas edeceğini söyledi :( artık coolermaster hyper410r ye falan bakicam nasıl şunu biraz daha yüksek yapamazlar anlamıyorum üzüldüm bu duruma

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)

Satın aldığınız yere sordum temas edeceğini söyledi :( artık coolermaster hyper410r ye falan bakicam nasıl şunu biraz daha yüksek yapamazlar anlamıyorum üzüldüm bu duruma
G.Skill RipJaws var bende değmiyor bu RAM küçük değil bence buna değmeyen hiçbirine değmez.

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz

Ramlerin değmez merak etme. Zaten fanın yükseklik ayarı da var. Değse bile ki değmez fanın yüksekliğini ayarlayabilirsin. Bu arada fotoğrafta gördüğün bildiğin T6 Ultra başka bir farkı yok ana kart ise Msi B450M A PRO MAX

Cüneytt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Cüneyt Kurtululuş
G.Skill RipJaws var bende değmiyor bu RAM küçük değil bence buna değmeyen hiçbirine değmez.

Ramlerin değmez merak etme. Zaten fanın yükseklik ayarı da var. Değse bile ki değmez fanın yüksekliğini ayarlayabilirsin. Bu arada fotoğrafta gördüğün bildiğin T6 Ultra başka bir farkı yok ana kart ise Msi B450M A PRO MAX
Nedense satıcı degecigini söyledi nedense

Top Bottom