SEmrey
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 437
evet, 2 maç valo oynadım yaklaşık 1,5 saat. ikinci ekrandan ısıyı takip ettim 45 derecenin üstüne çıkmadı, ben memnunumkutudan çıkan termal macunu mu sürdün
evet, 2 maç valo oynadım yaklaşık 1,5 saat. ikinci ekrandan ısıyı takip ettim 45 derecenin üstüne çıkmadı, ben memnunumkutudan çıkan termal macunu mu sürdün
bende de aynı soğutucu var 5500 le o kadar düşük alamıyorumevet, 2 maç valo oynadım yaklaşık 1,5 saat. ikinci ekrandan ısıyı takip ettim 45 derecenin üstüne çıkmadı, ben memnunum
internetten araştırınca, benden daha fazla sıcaklık değeri aldıklarını görüyorum.Ben program olarak AIDA64 kullanıyorum belki'de programla kaynaklı bi hata olabilir, bilgisayar boşta ve sadece tarayıcı açıkken aldığım değer ektedir.bende de aynı soğutucu var 5500 le o kadar düşük alamıyorum
benim fortnite da 68 derece aida64 te 77 derece çok mu sürdüm acaba macunuinternetten araştırınca, benden daha fazla sıcaklık değeri aldıklarını görüyorum.Ben program olarak AIDA64 kullanıyorum belki'de programla kaynaklı bi hata olabilir, bilgisayar boşta ve sadece tarayıcı açıkken aldığım değer ektedir.
Ben soğutucunun içinden çıkan macunu sürdüm, hafiften kurumaya başlıyordu, nereden baksan %75'ini kullandınbenim fortnite da 68 derece aida64 te 77 derece çok mu sürdüm acaba macunu
kanka son olarak sen undervolt curve optimizer falan yaptın mı yada core performance boost u kapattın mıBen soğutucunun içinden çıkan macunu sürdüm, hafiften kurumaya başlıyordu, nereden baksan %75'ini kullandın
inan hiç bilmiyorum, eski işlemcim ryzen 5 1600'dü onu çıkarıp direkt bunu taktım hiç bir ayar yapmadım biosdankanka son olarak sen undervolt curve optimizer falan yaptın mı yada core performance boost u kapattın mı
Ben baya memnunum, Ryzen 5 5600 kullanıyorum. Saatlerce valorant oynamama rağmen 50derece üzerini görmedimAlan var mı memnun musunuz
R5 5600 ile aida64 testinde tam yükte stok soğutucuyla max 83 derece alırken T6 ile (mx4 macun kullandım) max 58 derece gördüm.Alan var mı memnun musunuz