Sol kolum aşırı titriyor

O da olur en azından işinin ehli bir insana git.
doktora git benim arkadaşımın streslenince kolları titriyordu ama tek kolunun titremesi garip
Teşekkürler, işinin ehli birisi var zaten ona gidiyorum her zaman sorun olunca, teşekkürler tekrardan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sağlık ocakları şuan gideceksen açık değildir. Acile git.
Şuan gitmem hocam sabah giderim herhalde, 5-6 gündür var..

Kasılmış su iç dinlendir geçer doktora gitmene gerek yok dinlen su iç buz fln koy
Aynı sorun bende de olmuştu buz koydum gevşedim güzelcene
Bence doktora gitmeli seninle tamamen aynı bir sorun olmayabilir.

Bu arada harbiden eklemeyi unutmuşum 5-6 gündür devam ediyor..

Teşekkürler, işinin ehli birisi var zaten ona gidiyorum her zaman sorun olunca, teşekkürler tekrardan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan gitmem hocam sabah giderim herhalde, 5-6 gündür var..
hocam sağlık ocağınada gidebilirsiniz ama muhtemelem kas/lif ile ilgili bir sorun var kolunuzda güç kaybı var mı=

hocam sağlık ocağınada gidebilirsiniz ama muhtemelem kas/lif ile ilgili bir sorun var kolunuzda güç kaybı var mı=
Güç kaybında yok ama sol tarafım her zamanki gibi sağımdan daha güçsüz ama iyi.

Merhaba arkadaşlar, ne oldu bilmiyorum ama sol kolum hilti gibi titriyor, neden olabilir ?

Düzenleme : 5-6 gündür devam ediyor..
Bence doktora git biz doğru bir cevap veremeyiz.

Merhaba arkadaşlar, ne oldu bilmiyorum ama sol kolum hilti gibi titriyor, neden olabilir ?

Düzenleme : 5-6 gündür devam ediyor..
5-6 gündür devammı ediyor hocam siz deli misiniz hemen acile gidin Allah korusun kolunuzu bile kesebilirler!.

Güç kaybında yok ama sol tarafım her zamanki gibi sağımdan daha güçsüz ama iyi.
Hocam sağlık ocağındakilerde sizi acile yönlendireceklerdir o yüzden direkt acile gidin yarın sabah ama mümkünse şimdi gidin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,121
Üyeler
185,028
Son üye
batu9292929929292
Geri