Burhvn
80+
- Reaksiyon skoru
- 102
Sağlık ocakları şuan gideceksen açık değildir. Acile git.Sağlı ocağına gitsem olur mu ?
Sağlık ocakları şuan gideceksen açık değildir. Acile git.Sağlı ocağına gitsem olur mu ?
O da olur en azından işinin ehli bir insana git.
Teşekkürler, işinin ehli birisi var zaten ona gidiyorum her zaman sorun olunca, teşekkürler tekrardan.doktora git benim arkadaşımın streslenince kolları titriyordu ama tek kolunun titremesi garip
Şuan gitmem hocam sabah giderim herhalde, 5-6 gündür var..Sağlık ocakları şuan gideceksen açık değildir. Acile git.
Bence doktora gitmeli seninle tamamen aynı bir sorun olmayabilir.Kasılmış su iç dinlendir geçer doktora gitmene gerek yok dinlen su iç buz fln koy
Aynı sorun bende de olmuştu buz koydum gevşedim güzelcene
hocam sağlık ocağınada gidebilirsiniz ama muhtemelem kas/lif ile ilgili bir sorun var kolunuzda güç kaybı var mı=Teşekkürler, işinin ehli birisi var zaten ona gidiyorum her zaman sorun olunca, teşekkürler tekrardan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şuan gitmem hocam sabah giderim herhalde, 5-6 gündür var..
Daha yeni yazmış 5 6 gündür devam ediyor diye kesinlikle doktora gitmeli o zamanBence doktora gitmeli seninle tamamen aynı bir sorun olmayabilir.
hocam bir acile gitmekte fayda var sol kolunuzda bir sıkıntı olabilirGüç kaybında yok ama sol tarafım her zamanki gibi sağımdan daha güçsüz ama iyi.
Bence doktora git biz doğru bir cevap veremeyiz.Merhaba arkadaşlar, ne oldu bilmiyorum ama sol kolum hilti gibi titriyor, neden olabilir ?
Düzenleme : 5-6 gündür devam ediyor..
5-6 gündür devammı ediyor hocam siz deli misiniz hemen acile gidin Allah korusun kolunuzu bile kesebilirler!.Merhaba arkadaşlar, ne oldu bilmiyorum ama sol kolum hilti gibi titriyor, neden olabilir ?
Düzenleme : 5-6 gündür devam ediyor..
Hocam sağlık ocağındakilerde sizi acile yönlendireceklerdir o yüzden direkt acile gidin yarın sabah ama mümkünse şimdi gidin.Güç kaybında yok ama sol tarafım her zamanki gibi sağımdan daha güçsüz ama iyi.