oliveforge99
80+ Silver
6700xt ve 6800'de sorun yaşamadım
bende aynı sekılde 1 senedır sıstemı sapphıre rx6700 modelıyle kullanıyorum kartı sureklı guncel tutuyorum ne bır oyunda performans kaybı gordum nede takılma donma watman hatası aldımUzun süredir rx6700 kullanıyorum hiç Bi driver de sorun yaşamadım yada fark etmedim. Çökme yada watman yemedim.
Aynı kart bende sapphire şom ağzımızı açmayak ne olur olmazbende aynı sekılde 1 senedır sıstemı sapphıre rx6700 modelıyle kullanıyorum kartı sureklı guncel tutuyorum ne bır oyunda performans kaybı gordum nede takılma donma watman hatası aldım
nazar degmesın kralAynı kart bende sapphire şom ağzımızı açmayak ne olur olmaz
yokSapphire 7700xt almayı düşünüyorum sorun çıkartır mı?
sende de donma sorunu varmı arada ekranda bozulmalar flnHarbiya çıldırtacak beni az kaldı . Amd kartta sorun yaşamadım. Sorun yaşamamak garanti olsun diye nvidia kart aldım pişman oldum komik yeminle .
hocam bende de ayni kart var. ne gibi hatalar alıyorsunuzMerhaba, ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB ekran kartını kullanıyorum. Bazı hatalar aldığımdan dolayı uzun zamandır 23.5.2 sürümünü kullanıyorum. Driverı güncellemeyi düşünüyorum. Aynı ekran kartını kullanıp yeni sürümlerde kullanan var mı? Yeni sürümler nasıl? Hata alan, geçmiş sürümlere geçen var mı?
Oyun oynarken grafiklerin kalitesi iyi degil .sende de donma sorunu varmı arada ekranda bozulmalar fln