Yardım ❓ SON AMD DRIVERLARI NASIL ❓

Uzun süredir rx6700 kullanıyorum hiç Bi driver de sorun yaşamadım yada fark etmedim. Çökme yada watman yemedim.
bende aynı sekılde 1 senedır sıstemı sapphıre rx6700 modelıyle kullanıyorum kartı sureklı guncel tutuyorum ne bır oyunda performans kaybı gordum nede takılma donma watman hatası aldım

bende aynı sekılde 1 senedır sıstemı sapphıre rx6700 modelıyle kullanıyorum kartı sureklı guncel tutuyorum ne bır oyunda performans kaybı gordum nede takılma donma watman hatası aldım
Aynı kart bende sapphire şom ağzımızı açmayak ne olur olmaz

Sapphire 7700xt almayı düşünüyorum sorun çıkartır mı?

6700xt kullanan arkadaşlar bende 24.3.1deyim 5.1 sürümünü denediniz mi acaba bu gece geçmeyi düşünüyorum

24.5.1 çok stabil. 10-15 fps artışı sağladım çogu oyunda

Merhaba, ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB ekran kartını kullanıyorum. Bazı hatalar aldığımdan dolayı uzun zamandır 23.5.2 sürümünü kullanıyorum. Driverı güncellemeyi düşünüyorum. Aynı ekran kartını kullanıp yeni sürümlerde kullanan var mı? Yeni sürümler nasıl? Hata alan, geçmiş sürümlere geçen var mı?
hocam bende de ayni kart var. ne gibi hatalar alıyorsunuz

RX 6700 ile 24.5.1 kullanıyorum çıktığı günden beri. Şu anlık stabil, bir problem yaşamadım.

sende de donma sorunu varmı arada ekranda bozulmalar fln
Oyun oynarken grafiklerin kalitesi iyi degil .

Bozulma dediğin muhtemelen tarayıcıda oluyor o tarayıcı sorunu ekran kartı ile ilgisi yok .

Kasma durumu yok şuanda en son sürüm driver yüklü .
Amd kartımı özledim.

Geri