📌 SON DAKİKA ! 12 ay kiranın 2 ayı devlete gidecek!

yaw anlamıyorum cidden öylede yapacağız var olan kişiler bile satıp yurtdışına parasını götürecektir anlamıyorum ben olanda kiracıya bindirecektir.
Beter olsunlar abi. Oy çoğunluğu buna karar verdiyse kurunun yanında yaşın yanması benim umrumda değil

Verginin vergisi gibi bi durum yok 50 bin TL'lik istisna kalkıyor hangi ülkede kira vergisine istisna var?
verginin vergisi gibi bir durum var senin bahsettiğin ülkeler madagaskar ya da afrika ülkeleri mi anlamadım ?

Vergiyi öveni ilk defa bu forumda gördüm. İspirto mu içtiniz sabah sabah ahhahahah

verginin vergisi gibi bir durum var senin bahsettiğin ülkeler madagaskar ya da afrika ülkeleri mi anlamadım ?
Haber bazlı konuşuyorum, alınan kararın neresinde verginin vergisini gördün? Sadece alınan karın 50 bin TLyi geçmesi durumunda ödenen vergi artık 1tl bile kar edilse alınacak. Olay bu. İstanbulda kiralar zaten uçuk istisnanın kalkması çok etki etmeyecek.

Ben buna katılmıyorum vergi zaten var ben açıkcası bunun kiracıya yansıyacağını düşünüyorum. Bu gibi benzeri vergileri ben desteklemiyorum asgari ücretin ödediği vergiye oranı kıyaslarsak hiç desteklemiyorum.
Azdan az çoktan çok mantığı yapılsa. Vergi süper olur bence zengin de aynı vergiyi veriyor alt kısımda aynı veriyor zengin için o vergi para değil yazık alt kesime olan oluyor

Beter olsunlar abi. Oy çoğunluğu buna karar verdiyse kurunun yanında yaşın yanması benim umrumda değil
Yurtdışına taşınırsam ilk yapacagım iş REİSE oy basmak olacak çürüsünler (:

Azdan az çoktan çok mantığı yapılsa. Vergi süper olur bence zengin de aynı vergiyi veriyor alt kısımda aynı veriyor zengin için o vergi para değil yazık alt kesime olan oluyor
Zenginin vergi verdiğine sen kendin inanıyo musun?

Haber bazlı konuşuyorum, alınan kararın neresinde verginin vergisini gördün? Sadece alınan karın 50 bin TLyi geçmesi durumunda ödenen vergi artık 1tl bile kar edilse alınacak. Olay bu. İstanbulda kiralar zaten uçuk istisnanın kalkması çok etki etmeyecek.
Dostum sen mantığı anlamadın galiba bu gelen vergi kime yansıyacak ? Sen ev sahibine yansıyacağınımı düşünüyorsun adam kiracıya yasnıtyacak beğenmiyorsan çık diyecek bu kadar nasıl dar düşünüyorsunuz biraz kafanızı çıakrtın dışarıya bakın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,089
Üyeler
183,518
Son üye
ceyhunceylan3
Geri