Basit olur benceedebiyattan kaldım da sorularım şunlar
1- tek sınavda bütün üniteler mi var yoksa 1 döneme 1 sınav toplam 2 sınavamı gireceğiz
2-normal sınavdan zor mu
3-kaç tane sınava gireceğim
edebiyattan kaldım da sorularım şunlar
1- tek sınavda bütün üniteler mi var yoksa 1 döneme 1 sınav toplam 2 sınavamı gireceğiz
2-normal sınavdan zor mu
geçen sene neyden kaldıysan bu sene ondan bir tane sınava giriyosun normal sınav kadar zor olmuyoredebiyattan kaldım da sorularım şunlar
2-normal sınavdan zor mu
eğer baraj ders değilse ortalaman 50 üstündeyse sorumlu olarak değil ortalama ile geçmiş oluyorsunTakipteyim, bende 1-2 dersten kaldım ama E-Okulda gözükmüyor neden öyle?
normal sınavdan zor oluyor . senede 3 hakkın var .geçen sene neyden kaldıysan bu sene ondan bir tane sınava giriyosun normal sınav kadar zor olmuyor
sadece edebiyattın mı sorumluluğu vareğer baraj ders değilse ortalaman 50 üstündeyse sorumlu olarak değil ortalama ile geçmiş oluyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
normal sınavdan zor oluyor . senede 3 hakkın var .
valla her sene 1 dersten kalıyorum hiç normal sınavdan daha zor olduğunu görmedimeğer baraj ders değilse ortalaman 50 üstündeyse sorumlu olarak değil ortalama ile geçmiş oluyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
normal sınavdan zor oluyor . senede 3 hakkın var .
kanka 2 okul değistirdim ve daha zordu.valla her sene 1 dersten kalıyorum hiç normal sınavdan daha zor olduğunu görmedim
evetsadece edebiyattın mı sorumluluğu var