isimsizüye
80+ Gold
Merhabalar crucial Bx500 kullanıyorum memnun um baya hızıda iyi sağlık durumuda 30 31 derece fazlasıyla yetiyo bana sağlık durumu 98 vatanda 210 civara almıştım
Araştırma yapacağım. Bildiğim kadarıyla yarı kronik sorunlu. Bazı SSD'ler de olmuyor bazılarında oluyor.Merhabalar crucial Bx500 kullanıyorum memnun um baya hızıda iyi sağlık durumuda 30 31 derece fazlasıyla yetiyo bana sağlık durumu 98
SSD şuan 62gb alan kaldı donma yaşanmıyo donmalarda harddisk yapıyordu çözdüm başka harddisk takınca yaşarmıyordumAraştırma yapacağım. Bildiğim kadarıyla yarı kronik sorunlu. Bazı SSD'ler de olmuyor bazılarında oluyor.
Adata SSD yeni mi aldınız?1-adata su630 480gb
çalışma saati :1015
kullanılan alan : 30 gb oyunlar yüklü
Alıntıyı görüntüle
2- Corsair force le200 120gb
çalışma saati 1130
kullanılan alan : 2gbprogramlar yüklü
Alıntıyı görüntüle
edit: sistem 1 yıllık ssdler boş çünkü fazla bir şey yüklü değil, sistemin yüklü olduğunu paylaşmadım oda samsung SSD 240 o zaten iyi diye eklemedim
O SSD'de güzel. Bu fiyat bandında sadece 2 tane var.https://www.webdenal.com/kingston-240gb-hyperx-fury-3d-kc-s44240-6f_991615.html?ref=akakce&v=1.35.8 babamla bunu almayı düşünüyoruz bu SSD kronik sorunlumu ve bu fiyat aralığında daha iyisi varmı ayın 10 unda alıcazda
bunun yazma okuma hızları gayet güzelmişte markayı hiç duymadım peki siz olsanız benim attığım kingstonmu crucial mı tercih ederdinO SSD'de güzel. Bu fiyat bandında sadece 2 tane var.
Bunu da tercih edebilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bugün İncehesap'ta Gaming gecesi indirimi var oradan'da bakabilirsiniz. Güzel indirimler oluyor.
Crucial BX500'in kronik sorunları da düzelmiş. Şahsen BX500 Tercih ederim çünkü Momentum Cache özelliği ile M.2 hızına ulaşabiliyormuş.bunun yazma okuma hızları gayet güzelmişte markayı hiç duymadım peki siz olsanız benim attığım kingstonmu crucial mı tercih ederdin
Kingston A400, Crucial BX500, Gigabyte, Hyprex, Samsung, Team Vulcan ve WD-Green ve Blue.ee ne kaldı başka? millet illa Samsung mu alsın?