Merhabalar crucial Bx500 kullanıyorum memnun um baya hızıda iyi sağlık durumuda 30 31 derece fazlasıyla yetiyo bana sağlık durumu 98 vatanda 210 civara almıştım
1-adata su630 480gb
çalışma saati :1015
kullanılan alan : 30 gb oyunlar yüklü Alıntıyı görüntüle
2- Corsair force le200 120gb
çalışma saati 1130
kullanılan alan : 2gb programlar yüklü Alıntıyı görüntüle
edit: sistem 1 yıllık ssdler boş çünkü fazla bir şey yüklü değil, sistemin yüklü olduğunu paylaşmadım oda samsung SSD 240 o zaten iyi diye eklemedim
Crucial BX500 240GB 3D NAND 540MB-500MB/s Sata 3 2.5'' SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bugün İncehesap'ta Gaming gecesi indirimi var oradan'da bakabilirsiniz. Güzel indirimler oluyor.
bunun yazma okuma hızları gayet güzelmişte markayı hiç duymadım peki siz olsanız benim attığım kingstonmu crucial mı tercih ederdin
edit olumsuz yorumlar fazlaymış çoğu kişide aynı sorundan şikayetci bilgisayarları açılmıyomuş veya sonradan yavaşlamış ben bunu almaya kararlıyım bunun bi sorunu yok demi bende sorun yokta babam hasta kayıtlarını falan tutucak bişey olursa sorunu hemen bende bulur https://www.webdenal.com/kingston-240gb-hyperx-fury-3d-kc-s44240-6f_991615.html?ref=akakce&v=1.35.8
Crucial BX500'in kronik sorunları da düzelmiş. Şahsen BX500 Tercih ederim çünkü Momentum Cache özelliği ile M.2 hızına ulaşabiliyormuş.
Edit: Eskiden kronik sorunları vardı ama firmware güncellemeleri ile düzelmiş. Bilginin doğruluğunu kanıtlamak için testler yaptırdım.(farklı insanlara)
Kendiniz bilirsiniz Hyperx'de olumsuz bir yorum görmedim. @VitoScaletta