🔥İndirim Spigen Şarj Kablolarında 200 TL İndirim

https://www.amazon.com.tr/USB-Kabloları-UGREEN-Kablolar/s?rh=n:12602031031,p_89:UGREEN al ugreen spingenin 2 katı ömrü vardır ben ne zaman aldıgımı unuttum. Hepsi aynı fabrikada üretiliyor kalita farkı var ama bu kadar para etmezler.
benim 2021de aldığım kablo bazen hızlı şarj etmemeye başladı bence gene iyi dayandı alsam gene ugreen alırdım. başucumdaki şarj aletine bağlı diye çok sorun etmiyorum çünkü sabaha kadar her türlü 100 oluyor telefon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1747666841869.webp

şu kablo örgülü olmayanından

Bana da öyle geliyor çözemedim
33wlık xioami babanın yanına hala yaklaşamıyor hiç bir şarj aleti ne büyük adamdır (5. yılı)
Sİyah kabloyu + 20wlık bir adaptörü 24 liraya almıştım bu arada kablo güzel adaptör de idare ediyo yani.
1747666920153.webp

spigen şarj aletli var iki tane iki tane de kablosu var çok ısnıyor gibi geliyor bana
Denedim ısı ölçerle 40-42 derece arasını görüyor 3 tane almıştık 30w mini olandan. Dışı 42 ise içi 50 vardır. Bence de sıcak ama düşündüğüm kadar da sıcak değilmiş.

Denedim ısı ölçerle 40-42 derece arasını görüyor 3 tane almıştık 30w mini olandan. Dışı 42 ise içi 50 vardır. Bence de sıcak ama düşündüğüm kadar da sıcak değilmiş.
dijital ısı ölçerim olsa da ölçsem keşke ya chatgptye göre 60 dereceler falan da normalmiş

Ben çok kaliteli olduğunu sanmıyorum örgü olsa gideri vardı hard kullanım için alırdım başka elektronik aksamlara. Ama 200 lira civarına kablo bulurum bununla arasında çok devasa fark olmaz. O yüzden gereksiz masraf şuan Belkin örgü vardı onu aldım 191Tl ye amazondan 6 nisanda yani aradan aylar yıllar geçmemiş gerek yok bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alternatifleri var kısaca

hocam bu ürün hem çok kalın hemde telefonda kılıf varsa şarj soketine girmiyor. bende almıştım iade etmek zorunda kaldım.
Valla bende telefonda kullanıyorum ama bende bir sorun yok. Kılıfın tasarımına göre değişiklik gösteriyor demek ki. Dikkat etmek lazım, eyv.

Hepsipay bakiyem + bonus ile 119 ₺ye geldi. Spigen 66 watt adaptör almıştım, kabloyu almamıştım. Kabloyu da spigen olarak seti tamamlamış oldum. Spigen adaptör hızlı şarj desteklemesine rağmen ne hikmetse vivo telefonum ile hızlı şarj olmadı. Belki şarj olur bu şekilde.

Geri