Internette rastgele buldugun programdan cok farki olmayacak. Spor salonuna gitmeden o disiplini saglayip kilo vermen zor olacak.sebebini açıklar mısın kral
Verdiği hizmet içinde neler var bilmem ama biraz araştırma ile siz de kendi beslenme spor programınızı yaparsınız, çok zor bir şey değil.arda build diye birisi var belki duymuşsunuzdur onun programından almayı düşünüyorum özel beslenme özel spor falan varmış 1500tl sizce mantıklı mı (bi 15 20 kilo vermem gerekiyor)
Arda build programını almak mantıklı mi değil ama şimdilik tabi bu değişir bi spor deneyimin var mi bu konular hakkında yani işte beslenme programı kendin yapabiliyor musun günlük alacağın kalori biliyor musun bunları ilk başta deneyimin yoksa kendin öğrenmen daha iyi ilk başta spor salonun da başlarsın çalışırsın kendi yemeğini öğününü hazırlarsın kardiyo yapıp sabahları koşuya çıkarsın sonra AA ben yapıyorum bunu düzene soktum ondan sonra kendini daha da geliştirmek için arda build veya başka kişilerden program almaya başlayabilirsin bu tabi benim düşüncem <3arda build diye birisi var belki duymuşsunuzdur onun programından almayı düşünüyorum özel beslenme özel spor falan varmış 1500tl sizce mantıklı mı (bi 15 20 kilo vermem gerekiyor)
gece yatmadan 3 saat önce yemek yemeyi bırakacaksınteşekkürler tavsiye için, başka verebileceğin tavsiyeler var mı?